La Internet, Con Sangre Entra

Per saber d,ordinadors, fa vint i pico d,anys, calia passar la febre tecnològica, un mes de rellotge barallant-se amb una màquina incomprensible, la qual, quan et posava el quadro de diàleg amb l,opció CANCEL.LA, a guisa d,exemple, et feia témer que t,ho engegava tot a dida.




LABERINT D,OMBRES, de Benet i Jornet adoctrinava en l,argument d,un psicòpata explotador (Bruno Bergonzini:) el SELECT+ESBORRA+DESA que recordo va ser fruit d,un concurs dels humoristes del Terrat (Toni Soler, &cia).

Les programacions de segon nivell els inspectors d,ensenyament les exigien amb QUARK XPRESS, ossia facsímiles de l,INFERNO de Dan Brown.

Tothom està segur que, quan provoca sofriment sobre un avantatge del coneixement de la ret, comprar bitllets d,avió, accedir a premsa de paper o virtual en exclusiva, s,autoubica en un pedestal de santedat dolorosa, en un treball d,evangèlica salvació, una merda fetifet.

No hi ha concepte de qualitat sense treball, i, quan hi ha treball, els avaluadors miren al buit, el detall que ho tira tot per terra:

EL TEU LLIBRE, PAU, TE EL SUMARI I LA TAULA DE CONTINGUTS AL MIG, AIXÒ es inacceptable.






Tot avaluador s,autoidentifica amb un rei de gustos exquisits només bo i sabent que els borbons flipem amb les sardines de llauna en escabetx.

Ni tan sols els afavorits per la nova avaluació, sovint la consideren justa, així un alumne de fa vint-i-un anys reia que se li acceptes el COPYPASTE en un treball de recerca i no s,adonava que comunicativament l,estratagema li havia anat de perles, inclús per preparar un tercer nivell de concreció vivaç i plaent, comunicativament fora de sèrie.

La vida automàtica es per als bons i per als humils, novament, nosaltres. Els torturadors des d,un pedestal que mai ni rep visita d,ocellots tenen el seu grau assegurat d,on no molesten, simplement cal somriure quan fan la gran lliçó del Cockmaster, EL MESTRETITES, i continuar circulant. Tots els relatius a rotatius locals i metropolitanes governen amb aquest caire de tristesa contingent, i que duri: ens deixen fer el que volem, i sacrificarem vint quadres, tan li fot.



Comentaris

Entrades populars