On Està L,Energia?





L,energia està en el símbol, i el símbol es el pa que Occident fabrica de nit per Orient i Orient per Occident de la mateixa manera (NOTA BENE: si convenim en que, essencialment parlem de pa, mes que re ens posarem d,acord a demanar dies en bloc de maltempsades reversibles:)

L,universal no se n,ha anat a la merda gràcies a l,ensems de Facebook i Twitter: I SI, A L,ENSEMS ES UNA EXPRESSIÓ que acabo d,emprar per comunicar-me amb el Pentagonal (fot!) AIXÒ ORIENTA LA MEVA MASSA RÀPIDA, LA FARINA, que em pertoca donar.

Per tant, i segueixo: el símbol a gust de l,universal, penitent o ric, però global, pot escadusserament ésser fagocitat en deu segons, en un món que l,aliment virtual estalvia les pastures esgotadisses: fa set o deu segles l,aliment de les persones era deu cops menys a la ració individual.

Si dic que afusellar respon del símbol #Tre#&#BalL# , estic expressant que, allà on m,agafin els lectors han de poder meditar des del fons de l,hipotalam cerebral fins al pulmó lliure de la paraula, abocada i l,escrita, i vosaltres personalment decidiu una Magdalena Diuturna que demà estarà recagada i substituïda, a mi hasta em llegiran la femta i l,orina, doncs soc el qui ho fa regularment força millor.

Fats Waller Two Sleepy People: HERE WE ARE,& c on està ubicant Thomas ,Fats, Waller la seva intimitat? I la teva, i la de qui l,escolta?








Comentaris

Entrades populars