Stat de Ngoixa Permanent Indeleble

Estimat poble de Catalunya:
Tots aquests anys plens decrisc i aventura politica m,heu vist imprecar cruel i durament quasi sempre. Ara resta, a tot arreu, una indeleble sensacio d,angoixa profunda i inquietant.
COM VEIG JO EL PROCES SECESSIONISTA?
Ha servit realment per assimilar unes tecnologies noves del mon decla informacio, i ferne us lucratiu i adequat. Nomes que no hqgueu eprdut el fil una mica, comprendreu que TOT L,ESTAT, I COL.LABORANT ESPECIALMENT amb la nostra autonomia, ha renovat PER COMPLET el protocol de capteniment çegislatiu. M,ATREVEIXO A SOSPITAR QUE UNES RATETES HAN ARRIBAT A ROSEGAR ALGUNA COMA, I MES, de la Carta Magna.
Tinges present que davant la realitat simple de la tecnologia del email, persones en principi honorables, DELINQUIEN INEXPLICABLEMENT.
JO PENSO FINAR PASSATS ELS VIITANTA, refare la narracio publics dels fets des del sept dos mil dotze amb memes de ipad. AÇO USHO DEC, I JUTGEU VOSATROS, PEL 2030 fet,!
AGRAEIXO EL CANDOR, EL SOMRIRE, EL CROD,OR es hora ja de tornar a la selva quotidiana. Amics, tots, i s consta. Trempem, sepre,
Pau

Comentaris

Entrades populars