Autoritat: principi assertiu, però també informal

 Captenir-se i parlar amb autoritat, i comunicar-la no té res a veure amb l,esgargamellar-se esgaripant esgarips de resistència supervivent com un nàufrag figurat clama Cagondéus, no.

El discurs acceptable socialment parteix de la dicotomia (estructura d,intel.ligència esquizoide, Polític i Sofista de Plató) passiu/assertiu, en el to de veu.



Declarar-se agradosament i melodiosa convençut per un gest de l,alumnat a l,aula, i batejar-lo resulta l,única explicació que els nens i les nenes necessiten per succeir en la promoció del coneixement dels nostres BATS actuals. El professor de llatí fa semblar que el comportament sopresa un divendres tarda s,assembla a allò que ell anomena FLASHMOB.



L,ALUMNAT ESPAVILA i acumula els primers coneixments de redacció i realització de guions cinematogràfics de primer ordre, i el llatí a prendre vent, ja que fa dos mil anys que començà a saber d,esperar.


Anar perdent drets i privilègia a mida que traïen o malusaven la confiança: com la primera bombeta que diuen encara lluu, suposar en l,alumnat una font de perfecció tirant a perenne de la qual malque minvi, se,n poden refer discurs sense perdre,s: per això en desava tota la protocolària, exercicis i exàmens a casa, preveient una llarga carrera docent i un continu en el deure gustós de servir els futurs dubtes vitals de llur creixement.

Aquest esquema és molt imitat actualment a l'ensems que mal aplicat: doncs, el mateix noinoia indica per on materialment necessita que sia prohibit el seu lliure albir, i no un sentit material de la justîcia desquiciada d,algú qual, com a mínim, li duplica l,edat: això és summament fàcil mirat aixî:

A la mort del vell Gerds, J.K.Rowling conquereix el mercat de la infantiva fantasia màgica i d,aposta lliure i lúdica.



La demencial resposta: els garants i valedors de la proposta de bel.ligerància pacífica, diríem Ghandi del segle passat munten en actituds verbalment destructives, fan proclames a qualsevol plataforma de xarxes: aprofiten un exitós perfil del Feisbuc per no fer desaparèixer del tot la seva queixa extinta, etcètera. Jo els deixo pas, i prefereixo passar cinc anys de rellotge sense publicar ni moderar els meus grups del Fèisbuc antes de combatre’ls. Igual de necessitats els venedors de fum i comunicacions.,.Protestes França retràs edat jubilació: gasten energia que necessitaran, precisament per cumplimentar adequadament la seva jubilació segons la nova llei.



Tot quisque es val d,emmirallar-se en un jutge seriós i suprem

Day of the judgement, ain,t far away

But who,ll be the judge, it is hard to say

Supertramp, 2.006 Slow Motion, Dead Man,s Blues

I la postexistència del judici pel greuge jueu, la caixa forta en la mirada de la nena somrient al cul del nazi, Simone, 1.973, Blunt, etcètera, etcètera.


I així tenim, el geni democratitzat: quant Pau, a poc d,haver nascut patenta la seva intel.ligència, l,exitosa psicòloga apareix a TV responent la pregunta de
Quanta intel.ligència tenen les criatures al nàixer?
Oi tota! Intacta!

NON MIHI PECTUS SI REVINCTUM...

Enni

Comentaris

Entrades populars