James Blunt a l,SPAR

 Una tarda d,antanyasses érem la mare i jo comprant a l,SPAR de Germans Sant Gabriel de Valls, i jo em poso a cantussar el hit automàticament, de Blunt: CALLING OUT YOUR NAME, i al torn de repetir l,estrofa LIFT YOUR HEAD UP HIGH (I,m always by your side,) a la mare li cau al cap un cubell de fregar de l,estanteria vora els lleixius.



En una societat que totemitza el contacte físic com un tabú de major càstig possible, el ROCE gallec vull dir, a l,hora de transmetre una ordre d,unitat s,ha de fer petitament, un índex a la mamella o al cul bastaran: un insult que en resultarà, i la subsegüent acció de seguretat compartida.

Cal viure mentalment com si fóssim en temps de les lleves gàl.liques del segle I a les ordres de Cèsar. Les ordres verbals de l,amenaça patent resulten tan ubíqües i tan ressuades en l,ús del llenguatge SEMIFIX, vull dir l,E-mail, que la impressió virtual de toti s,ha de figurar si mateixa com un combat global, una bassa inexistent però fort nerviosa, el mirall quàntic dins el qual, per no perdre l,abraçada del completiu, manifesta angoixa informal i llargament prolongada.

La còlera utilitza l,home encoleritzat com un mitjà d,expressió, aprofita la llur absència conscient de subjecte distingible d,objecte, i el mort, o l,esperit, actua des d,un hoste: AVUI, AIXÒ, HO FA TOTHOM!





Comentaris

Entrades populars