Identitat, i Autèntica

 La intel.lectualitat tribal catalufa busca, i ara també l,espallufa, i em consta: un Sant Gral que anomena identitat, i, si se li dispara l,antonim DIFERENCIA aleshores engega amb l,etim autista.

Sembla ser que la Identitat buscada com a pedra filosofal es una essència, constructe, actitud o ves a saber que, mes enllà de la tria primària de qualsevol col.lotge, que obre i tanca en èxit igual i fracàs homologat, i resa CARN O PEIX? Etcètera.

L,actitud dominant de la identitat no cal que sigui entre pacient i activa: car, les pot ésser totes dues. O bé cap, en una benaurança de divinal divinitat divina.

Així s,entén l,acte agressiu omnimode que persuadeix la conducta global en època de Youtube. Només cal una minsa provocació dins les

QUAE MULTO PISCE NATANTUR AQUAE.


Aque
sta es tota la raó de ser dels nois i noies entre 13 i 20 quan s,aposten en un lloc públic de transició i desenvolupen un acte antisocial, com ara: demanar l,hora, menjar pipes, fumar, etcètera.
El premi que pesquen es bateig, el bateig que deriven en dadiva d,identitat, identitat que els resulta dúctil i poderosa, factitivamemt i certa, rica.




Identificar allò que interessa de debo equival a torturar lleugerament els veritables subalterns de l,idiocia que els ha fet endurir la conquilla i no surten de funcionar vibrant a la requesta dels defores, el veritable esclavatge del segle: hem fabricat un nou disc amb Supertramp, i aquest cop Bielsa ha també estat Musa Major, i doncs per quan esperem l,estrena, si quan participava menys em venia de seguida? Ha canviat, això?
Consultem doncs el perpetu autobombo dels idiotes del Vallès que mai ni paguen el sastre, i informen que en dos octubres aixequen el teló.
JA TINC LA DATA PROBABLE!
I els meus tresors se,ls han esdevingut pols, per que? A ells, a elles no importa el temps dels meus escrits, i el temps dels meus escrits està perfectament ben i bo fixat, a solució i carrega de fons que Roger no pot assumir.





Comentaris

Entrades populars