Lectura de Llibres en confinament

Es una creença sense dubte que moments de soledat incomunicada a la presencial son bons per a la lectura de llibres.
Es el mateix que abraçar-se pel plaer d,abraçar-se.
Homer ho anomena lotofags, Bielsa, cocainomans.
Projectar els familiars en llibres es el que veritablement fem els qui coneixem la lectura, i realmenr es veritat: un i un altre em fan presents germans, germanes, pares i cunyats en un acte de surgir religiosament en pregaria abstracta les diferencies i les sorts de cada qual
Reitero, que, una formula fisicoquantica i un vers de Parmenides son la mateixa cosa, i posseeixen les mateixes virtuts salubres o empestades.

Ίπποι ται με φέρουσιν όπως κατά θυμον ικανοί

Es nomes d,aquesta forma de lectura conscientment i complicement avantatjads, car, respon a un us jerarquicament privilegiat, tot i no exempt de malaltia cognitiva, com Sirvent fabula del seu Quixot, osia: afasia;) en topar amb un poema comprensible en llengua llatina, la seva idea de traducció esdeve un problema categoric que exigeix el seu theatre fidelment poderos a la versió catalana. I amenaça amb l,oblit de la intel.ligencia si no s,estintola en una conducta rígida, i per tant, no evita la vida automatica, experiencialment el plaer maxim al qual accedeix tot inscrit a Facebook.,l
Un amic es negava a resumir un llibre de Paulo Coelho amb un somriure sonorosament mistificat afegint

Pau, ho has de descobrir tu

La gent que fa tal i no en treu percentatge simplement no l,entenc, i nomes entenc que, ni tan sols pagant-los un dinar no buidarien el pap.
Als suburbis de Paris tot el xixotam es dedica a hores plenes al videojoc. Aquesta realitat es profundament religiosa i meditativa, contemplativa i lluminosa. Per a qui guarden el seu plaer i la seva carn?
A partir d,aixo podem inferir el regne de Natura com a propietat dels essers que ens doni la gana: granit, freixes, i gats i gossos, destinataris de les nostres cuixes cuites a l,apetit.

Cuando Ruge La Marabunta

es una pel.licula que ho exemplifica amb una sequela que ho demostra (Dustin Hofmann, qui despres de dedicar-hi formigues, en un altre film hi posa abelles, en un altre, encara mones.

Recordar, en suma, que rebutjar els estil complexos de redacció literaria porta directament a rivalitzar amb la paraula de Deu.







Comentaris

Entrades populars