Esperit De Joventut

Aetas Improvida Ludificetur
Lucreci

Mantenir les perpetues adolescencies de si mateixos i mateixes passa per engalipar adequadament les expectatives, procurant-se una comoditat en sentit de premi, pot ser: un banana splitz al Haagen Dasz de Passeig de Gracia.
Despres, el discurs egolatra, en sentit melioratiu, proveeix de causes, per al premi, mes que suficientes, i les trobaras en les inscripcions de les teves subscripcions culturals al New York Times, en particular, pero tambe, i remarco, les Apps de Lletres Americanes (poesia, astrologia i naturalment: autoajuda)
L,esperit jovenivol i quasi infantiu de confiança es fabrica d,aquesta manera, i es senzillissim.
El veritable plaer personal s,esdeve quan hom, i don, no perd de vista la seva propia participació dins la voluntat global, i es excel.lent quan arriba a poder positivar energia que es presenta agressiva o perillosa de primer.
El mes satisfactori es obrar com el programador Turbo C++ que descarta sense parar fins arribar a la solució logica.
Tambe els silencis cristians davant l,autoritat abstracta son un complement mes enlla de Conan Doyle i de Socrates, per fer emergir la veritat (<veritas, -atis: secret que fa por) i la certesa (αλέθεις: persona amb trust, de confiança).
Naturalment sir Arthur Conan Doyle abreujava el seu cami mitjançant informació avantatjads a tots nivells, d,Estat per descomptat, pero ho sabía portar a mínims
Magnis Componere Parva
Virgili
amb total i impecable metode.
Aixi jo ara, en el XXI se mostrar les persones enfilar les histories socials, grans i petites, a tot nivell, fent-se pivotar el centre entorn d,ells i elles. Per a aixo es evident que cal desenrotllar el coneixement de les causes, que son, humanament i natural, senzillissimes de comprendre perquè pertanyen totes als baixos instints dels perversos polimorfs (Sigmund Freud, 1.939).
A partir d,aixo, cada persona es una enciclopedia vivent, no nomes jo, dic.





Comentaris

Entrades populars