Chasing Time

I Quin coneixement cal, per tal de jutjar els derivará del catala dins el totpoderos anglosaxo i accent britanic unquestionable?
El dubte faria un bon treball de suficiencia investigadora a la UAB.
La familia Mialet d,esperar abans de l,hora de la cita amistosa mirant fotos ho anomena fer temps.
Com l,expressio Mitja rialla (canço de la Fardina) els son si accents catalans, i les nostres obres pictoricoplastiques, enamoren els Brits, que sovint ens les rapinyen.
La mitja rialla es la mirada procaç del fill del moliner davant la fadrina, james s,ha fotografiar aixi llançant el seu primer album.
Fer temps, per a un maniacdepressiu com jo significa realment fabricar la clariana meteorologica des de l,esaprença ben ordenada i la Pau i somriure de l,esperit.
Els SERVEIS secrets de la Reina flipen quan els catalans fem aixi, i ho adapten a les seves condicione illenques, no o líder, que l,anticicló de les Açores s,ha desplaçat de fa mes de quinze anys, damunt de Londres, i els nuvols en fa Deu que començaren a girar del revés, intranti in pucturam Meteosatis.
Fer temps James ho anomena Chasing Tima, o sigui, caçar temps, tot ell pendent, d,un benefici que no preveu, si no, dins de la fe del coneixement d,un Catala.






Comentaris

Entrades populars