Canvi i Joventut

la joventut catalana está perfectament informada dels horrors inexistents esdevinguts amb plena pastositat psíquica de les persones que tenim molt d,apego als nostres propis gustos i constums i sovint optem per renovar l,oferta mentalmente productiva del nostre contracted social. Un dels trets que fascina mes la gent amb qui em relaciono es que, a partir de milers de revisions en les meves estructures mentals arribó a satisfer els seus somnos mes desitjts.
La partición protocatolica de la humanitat assenyala que l,especialista psiquic no es l,unic tipus de persona, i a mes es possible queen sigui un entre molts altres mes nombrosos, a saber, espirituales I materials.
Com a home psíquico m,atanso a les parábolas de Jesús i del Trimegist en un vessanf totalmente material, i el coneixement que se me,n resulta e forča profitos.
Estic entestat en afavorir que la joventut qe no está específicamente cridada a encarnar la persona psíquica pugui deixar de patir imagnant els Dolors del desaventurt i jove Werther de Goethe.,.
Tambe, cada vegada que contemplo com s,expresa la gent de cinc a veinticinco anys d,edat m,adobo que en quasi tots impera una lleu pen hora de coneixement doctrinal del cami espiritualment éxitos que jo practico, i passen a seguir amb lo seu per be de tots.
En aquest unt jo els ajudo amb la doctrina de l,universal de Pedra i la jungla representada dins el momentum dels desplačaments rutinaris.
Un cop veig que el jovent se sap defense sol, naturalment ja ni miro el que fa ni pregunto. El se cami no es el meu, moltes vegades, i la gent maléfica no ho enten, s,ensenyoreix de la penyora I tot segueix igual.,ñ






Comentaris

Entrades populars