Per coneixer el meu pais.

DEMOCRACIA, es una paraula d'origen grec i vol dir que el POBLE TE EL PODER per governar-se, GOVERN DEL POBLE. Els governs, tal com els coneixem, han de gestionar i administrar l'Estat conforme el MANDAT que de una manera o altre (Democràcia Directa, Participativa o Representativa com te Espanya) reben del POBLE.

Tot govern que, no només ignora aquest MANDAT, si no que el persegueix per neutralitzar-l'ho o aniquilar-l'ho, tan s'hi val en NOM de QUE  o QUI, ho faci (Normalment es en NOM de la LLEI i la DEMOCRÀCIA), i es miri com es miri, només ho fa per perpetuar -se en el poder i sotmetre al POBLE a les seves lleis i als seus tribunals, i a la seva policia i exèrcit. AIXÒ TE UN NOM: IMPERI I DICTADURA.

Vaig servir en les Forces Armades, Infanteria de Marina i em vaig llicència amb el rang de cap i amb distinció honorífica i amb la oferta de estudiar en el exèrcit per assolir graus de oficials i passar a .............. sense tenir cap cost. El primer que em van "ordenar" va ser DESOBEIR les ordres NO INTEL.LIGENTS. Per cert parlava català per telèfon en el Cos de Guàrdia.

ES UNA OBLIGACIÓ DESOBEIR TOT ALLÒ QUE ES UN MENYSPREU A LA INTEL.LIGENTCIA, A LO ASSENYAT, ALS DRETS DEL INDIVIDU I DEL POBLE I A LA LIBERTAT I DIGNITAT DE TOTA SOCIETAT,  UN MENYSPREU A LA DEMOCRÀCIA REAL.

No hem de caure amb conceptes i discursos camaleònics i perversos que només tenen com objectiu conrear dubtes amb molta mentida i un petit component de veritat.

Us posaré uns exemples:

Diuen: "El derecho a la autodeterminación de los pueblos debe ser ejercido por todo el PUEBLO español, no por una parte"

ERROR: Espanya NO ES UN POBLE, es un ESTAT sota el que s'hi apleguen diversos POBLES, alguns ja assimilats a Castella, altres com el POBLE CATALÀ encara conserven ben vius els seus trets antropològics que la Etnologia consagra com a poble. Fixeu-vos amb la dèria del Estat Espanyol i la seva particular creuada contra la LLENGUA CATALANA, no es un caprici, es el primer pas per fer que un POBLE perdi la seva identitat i quedar assimilat al poble o nació amb estat propi que utilitza totes les seves institucions i poder per reprimir el exercici del dret a la autodeterminació dels POBLES, amb nom de qualsevol idea, fins i tot de la democràcia que de FACTO nega'n.

A més aquest dret de les minories dins d'un estat totalitari, com es Espanya que mai dona compliment al mandat del seus ciutadans ni els escolta, es fonamental per garantir el drets individuals i de la societat, dons en un altre cas no podria existir la democràcia.

També invoca'n a la LLEI com garantia de la democràcia. Franco, Hitler, Mussolini, Pinochet, Stalin, etc, etc van ser uns demòcrates com la copa d'un pi, atenent a aquesta raó

No cal entrar en discussió. No hi ha pitjor cec que el que no vol veure. Es perdre temps i energia.

Comentaris

Entrades populars