ΚΥΒΕΡΝΑΝ Δ

 


Les races diversificadament viuen—oi poden! sempre en harmonia, si no fos per l,odi, molt més fàcil de neutralitzar del que sembla sempre en els enfadats.

Aris: en el món exemplar categòricament i estètica de cultura universal. MIRAR ELS GUAPOS I GUAPES PER INSPIRAR BOMBOS EN PROGRÉS.

Berbers: en el goig de la propietat i la vida plasenteriosa i regalada.

Caucàssics: en l,ordre social i el quid pro quo. NIVELL de treball igual, igual accés a l,art.

Afrocatalans: en el treball subrogat i de força, per millorar l,origen a mida d,obrir espais de relació social, laboral de pagesia (indústria elemental) en comunicar totes les nacions pacíficament.

Egipcis: la vida natural.

Panamericans: la llibertat per activa i per passiva, (ordre i servei subrogat en relació a la vida folgada).

L'harmonia de les races

La pràctica nul·litat de coneixement de les persones que des d'una carnisseria donen una bossa de carn infecta per al qui hi va a pidolar: naturalment això no té perdó de Déu.

La composició a l,infinitesimal de personalitat i natura, i caràcter

A partir d,aquí, hom podem escatir els límits de la voluntat de cadaquién, això si tributant tots, quan no eiha més entesa, a la idea de la TERRA-DE-LA-LLIBERTAT, OSSIA:

€, &

$, &

£, &c.

Dinero

La cursa cap a la Identitat malauradament està sempre forçada a rebre la mort com un contratemps, si més no, a l,immortal, i no parlo de part i continent, ni de contingut ni de tot, al Diví, antes el mateix Déu en si mateix. Déu es deixa perjudicar, perdre el seu pis al passeig i les seves CocaColes i cigarretes per les quals pot haver d,esperar encara tretze anys d,ençà del punt de sortida.

EN AIXÒ, la navegació cobernètica partint dels laics i dislaics en cerca de si mateix: abans prenia hores plenes en biblioteques reputades i menys accessibles, avui tenim tots viquipedia a toc de corneta express.

El plaer i el dolor històrics guien, estaclâ, al si mateix i l,idèntic.

Tota la intel.ligència és una i misma per a tots.

Les formes de fer camins i projectes, totes descrites en els santorals i les vides exemplars i paral.leles, les maneres i formes d,ESTALVIAR algo pel fruit de l,albir lliure és idèntic a tots.

 







Comentaris

Entrades populars