ΚΥΒΕΡΝΑΝ Β

 


 

Si ara, junt amb el meu coneixement (d,altra manera no l,hauria colt pas ni ganes,) i tot o menos, pogués triar tornar al grau i a la carrera, naturalment diria NO! És que resulta una despesa d'energia incontestable en favor de milers de cumplaences, servituds i cortesies, trivials, i sense sentit, sota amenaça de catedràtics que en qualsevol moment des de la matrícula hasta la revisió del títol i més enllà poden arruinar-te el futur de la forma més despersonalitzada, agra i agressiva.

A MIL comferències has d,assistir, a cinquanta vernissatges per any, a dos-cents congressos per fer un cromàtic de POKÈMONS igual de trivial com qualsque cromos de col.lecció que vénen més senzills des del Quiosc De La Cantonada, Hasta casa: DIC DESPESA D,ENERGIA i s,entén exactament que és aquesta la sola i única queixa meva. El vertigen de dependre d,un títol a un lustre vista i més (les facultats dominen més enllà del NO—RÈCULIS) naturalment és la móra del pastisset que acaba derivant en esquizofrènia maníaca, això el Dr. Freud ja hi va prestar esment en llurs primers escrits i investigacions.

NOTA en aquest punt observar el fluid gratis del coneixement que paga molt, i la pena, però com es diu d,EEUU EXPORTA AGRESSIVITAT.

La despesa d'energia en aquest punt  bo i sabent que podria no ser aixina (vegeu el desenvolupament de la teoria AUTÒCRATA, ESQUIZÒCRATA, I NEÒCRATA) és insalvable i detestable de manera que em fa devot, avui em diria, a mi mateix, de recomanar el curs pont homologable del batxillerat i directe a graus mitjans i superiors de la Formació Professional, inclús inferiors.

la línia de Plató: cal respectar les edats com una linia que porta: d,un passat prohibitiu i arcaic a un present prometedor i un futur millor: sempre, cada x temps les persones que creixen han de saber algo així com:

Abans les dones no votaven, no jugaven al futbol etc

Jo vaig protestar per la injustícia. Etc.

Ara estan millor les coses, etc.

Aquest esquema es repeteix sempre atenent a les edats, i llurs constructes il.lusoris i cognitius sense els quals realment no podrien fer res de profit, mirant sempre tota persona com iguals, si no poguessin categoritzar les edats.

Moltes de les senyores centenàries que han produït una obra notable d,art i cultura s,arrapen ràpid a l,argument

ABANS EL MÓN ERA TOT DELS HOMES

Geòrgia Sand vestia pantalons l,any 1.808 o PORÀI. BAH!

La gent fuig dels problemes i defuig la solidesa de caràcter:

La provocació del nou gendre abans del subsegüent, quan la germana Bielsa em va fer tota cofoia que ja no li podria dir PUTA, I de fet mai li havia fet a oïdes tal paraula, no jo, sinó i seguint el judici de + Cinta padrina “p***” davant una falda de pop girat, reversible en cuir negre.

Perdia Espe Bielsa els arguments de projecte comú en actitud trivial, a més de recolzar, ja era altre temps, en l,etiqueta familiar directa llur relació social mal estintolada (venia la Britannica a la tia Nuri)

En els Anys 80 els negacionistes de la nevera i provadors d'aigua en càntir a la bodega fresca eren els amos dels MISSMEDIA (TVTRES).

L'oportunitat del segle es va cloure abans del dos mil sis amb el mal ús de les tecnologies, i d,ençà d’aleshores capitanegen les mateixes tecnologies manen un món pitjor.

Fa vint anys la consulta literària i les lleis feien de molt fàcil citar amb el cortaipega, que junta amb l,IDESCAT no sabien mentir, i facilitaven el coneixement i llur ús responsable a tots nivells d,edat i sexe, i sexualitat: amb uns procedimentals (això estaclâ: bo i passada la GRIP DEL PÈNTIUM, ús i maneig de la màquina bé “l,únic eoectrodomèstic que venen sense manual d,instruccions—Casadellà ’88”) senzillíssims que alegraven el dia dels qui estimen el proisme, la rialla, la cervesa, trempera i vida en general: jo he vist un treballador empolainat al miriquàntum de brillantina i etiqueta pel sopar d,empresa: AIXÒ EXISTEIX!!!

Naturalment, si no et recolzen no progresses. Aquest és el poder dels ressentits, no lliurar gràcia de tracte social ni tan sols als seus.

Els nostres pròcers, de la Funció Pública, i encara n,hi deu haver, no volien concebre de cap forma un recull creatiu que retallés calories de matèria grisa a menys d,un zero-cinc per cent de temps i feina: la dictadura dels neocaïmites seguidors de Job va quedar, doncs i per sempre, a ferro establerta i a foc gravada.

Clamaran els esquizoides ignorants pel mètode científic que cada 20 minuts els permet descobrir la fórmula de la coca-cola i a partir del qual construeixen el seu discurs i actitud directament i per desconeixement delictius, i per falta de rodatge.

Construir les ambaixades i consolats des de dintre, resulta tan erràtic com tirar-se una mà de pets a l,altar de Jesús.

De tota manera els drets protegits dels VIPS de la ciència i els PREVÈRES del coneixement com exàmens es fan des de la oficialitat i no des de cap altra indret de coneixement, ni pretesa sabiduría compensatòria a l,orgull dels ahirs desclassats.

El món real és i resulta talicom l,entén tothom: sabem perfectament que per tot el país les cantonades estan blertes de kinks brandant catanes a llurs destres i reclamant atenció en la relació social del VIU—I—DEIXA—VIURE.

 

Mira, teu dic clâ: agressivitat simbòlica i lloc social, amb el símbol vas arreu on vols.

Un dels principis de solució per a tracte de malaltia, diríem transtorn mental que va conduir el filòsof del vuit-cents tardà per les fondàries de la ment humana i llur capteniment quasi mític, fou, des del seu post de facultatiu d,ambulatori, entrar en el curiós argument d,endevinalla repetitiva en sos pacients: catedràtics somnien que es tornen a examinar de grau, amb força angoixa afegida.

Aquí jo, aquí encara jo príncep dels torturats, unint els trens i la vida que em passa amb unes prohibicions molt exactes que dubto jamai no si podré deixar enrere: com a Pau, L,Extraterrestre, la psiquiatria universal imvestiga si puc anorrear i sacrificar el sexe, mentre observo: i observo, òbviament, els meus amics en la llunyana distància qual per llunyana permet comunicació total, en tanto que llur sexe reïx, i fa gràcia i gai goig gau.

 





Comentaris

Entrades populars