Res Ita Tempora Rerum

 

L,Impost Revolucionari, un cop l,entens, ja el pagues sense escarafalls ni dubtes: cal sufragar els actius en PPB I MÍTINGS DE COSTELLADA dels qui guien els nostres destins liderant la nostra esquizofrènia als enllassos del possible mental en trips i trills enormes com mentida, o com mentides enormes (Navfrecs, Poema D'En Millet I La Busca, Bielsa, 2.003).

Els canvis en virtualitat que no és, requeria preparació a sang i foc metafòriques en aquelles èpoques, i vaig pintar un navegant, en Millet i la seva xicota, universals tots dos en un mapa del tot i l,abisme possible i mentida ambdós.

La pastisseria invita a prendre els croissants, la tenda de xuxes de la tieticosins davant La Caixa, la fruiteria i la verduleria del cosí Geòrgic en mostrar els seus béns, accepten que no pagui Llorenç ni Josep Maria, ni altres?

No me,n faig d,un floc, i en tinc prou sabent mente certa que encara eiha VIPS que seleccionen les meves obres, amb permís del monstruós ANTIFLIRT GLOBALqual miro de no fer cabrejar si no és imperatiu.

Al pes de les empastifades rivalitats, allà on es manifesta, li cal considerar gruixos específics i dimensions de l,argument (Paraulotes, Naughty Words,) qual vol un gran coneixement de les dates i el fardell, fato i feix de l'ofensa de manera que hom accedeix gotjosament al temple de la causa, ossia: el final d,un camí representat, i de torna a començar, coneixement i saviesa pura:



A l,òbit del patriarcat primer de Broadway (la superstició encara fa que NOBODY ELSE BUT ME sia exclosa de l,obra, qual no va arribar a Baltimore en vida de Kern,) i el col.laborador lletrista Hammerstein 2nd. estava despistat en un dol veritable, 



Van florir dues joies de la corona al país de la llibertat:

1. Annie, Get Your Gun

(Irving Berlin)

2. Kiss Me, Kate

(Cole Porter)

La primera, en 1.946, la darrera a desembre del 1.948 que va anar just i colar antes que el South Pacific (Rodgers & l,esmentat supra Hammerstein Jr.).

Bali--Hai sembla reproduir en un to profund, i oceànicament seriós l,esquema d,Harmonia en Brush Up Your Shakespeare: Porter digué

--Curiós que en calgui dos, i a més de dos, dos homes, per fer una simple cançó. Li havien tocat el voraviu hasta enllà de la tomba.



L,esquema de raó dels Sufis: EN ELS MEUS PITJORS MALSONS NO COMPTAVA AMB UNA SEGONA GENERACIÓ DE POETES DEL POBLE!

La superstició ben dirigida va derivar en fortuna temporal per al poeta de PERU.

Comentaris

Entrades populars