POESIA i DICTADURA DE LA PROSA

 

A Cole Porter (Nymph Errant, 1.934)
Excuse the dust

Of a fast, but outclassed

Cocotte

 


Era rapida? BO

ERA, pero desclassada? DOLENT? Era rápida i insigne? DOBLE BO!

El poema de Porter ratlla l,absurd


And on my tombstone, I trust

Will be written &c

...





La bruticia de pols cadavèrica? La brutîcia al davantal? La brutícia trobada al menjar?

Els qui picapledegen pel llibre complet i la completa comprensió lectora, aquí no hi tenem res a dir: fa només 40 anys l,estil de tota la prosa i la poesia venia dictat amb unes normes que batallaven en la croada pel sentit complet i la zero ambigüitat deixant-nos als bisexuals ser past de cirurgia psiquiàtrica.

Enviat des del meu iPad



Fa no res, com qui diu, érem dements els qui practicàvem el sentit lliure de la pragmàtica, i la sintaxi, i la generativîstica verbal, i sî: estic amb cuidados a l,encert d,aquesta categòrica definició, però bo i havent netejat els trens de brossa per fer-los esdevenir practicables:


TOT DE LA MEVA VA SER MUSA POEMA TRANQUIL

Ovidi, Ibis 2


El poema subgenerat pot allargar més que el vistent, des del seu hipotext? OIDÀ.

LA PORTA de la identitat, com un iogurt en bacteris creixent sense fu: aquest era el temple d,estudi a les Universitats de fa quaranta anys: U.A.B. AIXÒ HO HAS RESOLT! Ja pots seguir, i seguir simulant també, que imparteixes coneixement. Si no ens compren, no els venguis.

Mira doncs la vista en el buit, del qual tothom depèn en obstacle insalvable autoimposat, i no hi perdràs res!

En estos días en que veo tantas publicaciones felicitando a los que se gradúan 🎓, a los mejores promedios🏅, a los abanderados, a los que lograron muchísimas cosas en el colegio ... quiero felicitar a los que no lograron lo que todos esperaban, a los que sufrieron el bullying todo el año, a los que nadie eligió para hacer grupo, a los que les costó muchísimo dar un examen oral, a los que estuvieron solos en los recreos, a los que no se animaron a levantar la mano por miedo a que se rieran... en fin...quiero enviar un abrazo a todos los niños que no llegaron a colmar las expectativas, los que no llenaron la libreta con 10…. quiero decirles que se sigan esforzando, vienen muchísimas oportunidades (que debes aprovechar) para mejorar, porque tu proceso es único...💪🙌

.

Copia y pega.

Consciencia educacional.

Cada estudiante a su ritmo y a sus tiempos




Una coaa no treu l,altra: vaig arribar al doctorand havent passat dards i violència a la primària, i explotació per deure de savi a la secundària: jo fui català entre hispans (Escola Catalunya) i hispà entre catalans (IB Arnau Cadell:) els nois exposem la vida en actitud de l,energia que ens curullà de caire psíquic, i una cosa va amb l,altra, si volem conèixer món, em espectre psíquic, si més no.

El mestre Melià, antivalencià, mestre Costa, antiaragonès: HEM ESTAT EN GUERRA SEMPRE...doncs,

VALE!

PEM.,.



Comentaris

Entrades populars