Els Angles De La Guerra

 Tenir el Lucà llegidet posa estructura suficient per poder sintetitzar una anàlisi de la situació prebèl.lica de l,Europa Pròxima.

1. Materialment

Rússia vol controlar les mines de metalls semipesants com el crom. I garantir el proreteig en el futur negoci, doncs s,ha demostrat que la informació sensible resulta millor recollida amb aquest material de força nuclear màxima contra altres emprats en tecnologies, avui, com si els mòbils haguessin, potser de desaparèixer.

Aquesta raó ès força intuïtiva, i cal sotmetre-la a col.lació amb la Ciència.

2. Psiquicament 

Amèrica recel.la de Rússia, Rússia recela del Txad, el Txad recel.la d,Abissínia, i tots plegats temen els catalans (això per pura indentitat m,ho permeto de dir,) mentre l,específic govern d,Espanya les veu venir i les deixa passar, i si se li pixem a sobre diran MIRA, PASÓ EL CHIRIMIRI! Alemanya ofereix finançament pel mal gust que els resta del nazisme, i les relacions universals amb els Askhenazis (jueus de Weimar 1.933,) França hi posa Muscle.

3. Territorialment

La diatriba és sempre la mateixa: abans de patir guerres civils i dissensions internes, exportem, igual que un deport, esport o bé, l,ànim d,alfabetització i de conquesta. Tenim en compte que els Americans Estatunidencs volen Fort amb Biden que, president demòcrata com és ell, mostri per si sol que també pot clavar el clau quan toca. Aquest darrer és el pivot al voltant del qual orbita tota la dimensió, segons podem preveure, del conflicte futurible.

4. CASUS BELLI

Des del rapte de Lucrècia al segle quart aC fins a l,assassinat del Sha de Pèrsia, això ès l,argument, i n,hi ha de casos per donar i vendre, que obre l,esclafit.



Si la UAB no fos tan opaca amb els seus sofriments potser entre tots plegats la podríem ajudar.




Moderadament podem preveure que la mostra de ràbia s,autoconté en els mínims de si mateixa, segons és teoria pacifista. ÉS ENERGIA, S,HA DE GASTAR.

5. Carn De Canó: un desplaçament més gimnàstic que no pas hostil, a voltes indissociable (diplomàcia etcètera:) del pur acte turista.


Comentaris

Entrades populars