Gènesi De L’Hexametre Llatí

 Ουδείς es el nom amb el qual Odussi, Ulisses, vull dir: i Odisseu, s,identifica a l,autoritat bestial de Polifem (recol.lectors i pagesos que no coneixen el vi?) en principi per salvar la vida i el retorn, dels seus i la seva.

Funcionalment la literatura es la mirada hipnotica davant un semàfor Ambre, en previsió de Roig.

La quantitat de l,adverbi llatí de negació, NON, es de caràcter imposat, i axiomatic, per Enni, l,avi d,Occident. Els derivats de la negació, a vegades fluctuen, de manera que cap afirmar que el vers, del setè dels ANNALES

NEC REM ME DECET HANC CARINANTIBVS EDERE CARTIS

 Es una proposta verídica, d,estintolament d,un vers ben fet, empero en trobar-se en posició de breu (muta fum liquida,) força la posteritat a construir, res que no fos previst, presumiblement i prèvia, en l,antiguitat, l,hipèrbaton:

REM NEQUE ME...


La funció literària es SENSV LATO (Fcesc Josep Cuartero:) l,avorriment. El mateix hem de buscar en un videojoc que en l,oda 1,11 d,Horaci, la qual desglossada es un manual d,instruccions per passar una bona tarda, sense formatge i amb borratxera mòdica, qui sap amb quina finalitat que corre pressa estatal, en parlarem, potser, quan em curi de l’espantu d,haver entès l,hipotext al clàssic, el llatí sobretot.



Comentaris

Entrades populars