Sobrerogació, o ceguesa

 

 



Tot el cos de medul.la a pell i ulls es de qualitat muscular: això vol dir que el diari exercici que requereix igual que en una escola  o conservatori, en totes les escoles, fer el resum i el càlcul de final de cicle no et llicencia i t’acredita l’expertesa si no fas continuar els exercicis de tant en tant que et van ensenyar una vegada.

EXPERS en llatí s’ignifica ignorant, mancat d’una habilitat, especialment i una habilitat adquirida, específicament, de la intel·ligència exercitada al comú de la pedagogia universal. Diríem: aquell qui es considera expert és no altra cosa que un robot, o un DEUS OTIOSUS. Aquell que es llicencia de la llicenciatura mateixa, aquell a qui ja no preguntaràs la declinació dels temes en oclusiva perquè ja ho va fixar un cop en un examen antic de l’escola que fa per oblidar. Expert significa exactament no afectat per una obligació comuna (genitiu, el rei és expert/no està obligat a votar en les eleccions generals). Expert del (DE+EL) servei militar seria aquell qui per motius de salut o complexió física o formació intel·lectual sen salvà. EXPERT + EN vindria a ser el que el verb grec OIDA significa per l’arrel (tinc vist, hi tinc la mà trencada) on els horacians: NIL ADMIRARI (mostrar que tot et rellisca) i VIS CONSILII EXPERS (força que no admet racionalitat, mesura, del pagat de si mateix, el xulo i el pijo) el primer de les Sàtires, el segon de les Odes.

Moltes persones saben i sabem que seguir els costums del rei és el camí rutinari més directe a la salut corporal i mental, donat que és senzill entendre que se sap fer-se saber ben cuidar, en això no insistiré.

La ràbia contra els fumadors és relativament directa a l’avantatge que practiquen: de les situacions de displicència social literalment en fan fum i resolen els àmbits de la contemplació transcendental amb l’indefugible complement que distrau, realment distrau les toxines sonores. Si Allen Carr, A.C.S. diu que evitar fumar millora la relació de servitud sentimental jo li replico que no pas, si mantens les mateixes relacions laborals, coneixements amistats i família.

A més les cigarretes són el complement a la gimnàstica universal i omnímoda de tot el cos i ment, del moll per l’os a la pell, diríem: aprendre a fer mats i xuts de pilota hi ajuda molt posant un complement entre els dits, un cigarret vull dir, de manera que a cada moment esdevé la selecció del muscle concret al qual toca posar en perill de luxació, i també té a veure, naturalment, amb el muscle sexual, masculí com femení.

Moltes persones, potser majoria, però no tan certament al judici, (i com detectar estadísticament aquesta categoria?) un cop han excusat la formació bàsica fins on els estudis poden estirar, troben que poden posar a relaxar (PUT THEM MIND AT EASE Supertramp, 1.988:) tots els muscles tret dels que els permeten fer-se la vida en els costums encartronats: així trobem la paràbola del tennista, musculós d’un sol braç, del fruiter, musculós de braços i cames, del flequer, mans fines (doncs, sí, també cap suposar que el muscle adjuva la combinatòria d’activitat gimnàstica amb el resultat que no enlletgeix la textura, tersura, en aquest cas: és el que hom diu de les senyores atlètiques a l’acte sexual amb barons que pesem més que elles;), del pagès, mans rugoses.





La gimnàstica del dit i la tauleta, posem que fa tres esbossos del que vol representar, de primer

a)    En calcat directe a pantalla vertical

b)   En calcat directe a pantalla horitzontal

c)    En imitació a distància, guiada pel polze

d)  En composició lliure.

L’any consta de més d’un terç de mil oportunitats per perfeccionar el muscle i la vena artística plàstica, i les sessions poden no agafar més de tres minuts, a la llarga.

El lloc on això es desenvolupa, naturalment penses primer en el retret, on moltes cançons bones comencen a compondre’s, serà important que triïs on et reserves, sempre amb actitud flexible però vigilant que no sempre siguis atropellat-.-atropellada, a punt per posar variacions a la conducta quan una força major, diríem també, autoritat comuna que reconeixes des del contracte social a l’ús, i amb la mentida piadosa del bon govern que comporta en si mateix, per assajar la no fixació del dolor (Blunt, 2.008:) la regla dels horaris personals pot arribar a esdevenir esponerosa com la més alta sequoia canadenca, també amb força de problemes i responsabilitats inconsistents que imaginàriament sembla encaminar de forma robusta i mítica a una vegada. La natura és sempre odiosa i objecte de tortura psíquica.

Així organitzant la resta de les arts liberals, el mateix que donen els videojocs: activitat per imperatiu d’activitat (realitat muscular del cos humà .-.i -.-donà).

Demostracions de la Identitat

1.   La Identitat és el resultat de l’ús potencialment avançat i constant de tots els muscles, matèria corpòria humana, si més no, des de la medul·la a la pell.

2.   La construcció de la identitat: això és un oxímoron conceptual (Treserras, 2.013:) “es basa en la pràctica de la diferència”. La identitat no es construeix que hi és sempre, bo i deixant a l’individu que en té, (I LA TÉ, METONÍMICAMENT, TOTA) atropellat pel que fa a les regalies (PPB) que passen a ser goig d’un altre cos que el primer en merèixer-lo.




3.   La molèstia de la Identitat

a.    L’enciclopedista confús (jo obsequiant amb el meu primer llibre de poemes, Parc Taulí, 2.000:) i l’escriptora prenent uns gelatss jaagen dasz.

b.   El lladre i el masover, i jo, que passava per allà

c.    El mestre bardagí i el taxista, i jo, que hi vaig pujar tot seguit de sabadell a cerdanyola (U.A.B.)

4.   Centre de voluntats

a.    Centre específic de voluntats d’esbarjo

                                                            i.      Inferència de la penúria global: l’universal de solemnitat.

b.   Centre d’actituds de representació: mestratge i aprenentatge fecund i joliu, esponerós; font de riquesa relacional i espai compartit.

c.    Font de veritat omnímoda, per a la qual revelació cal un eix acordat si es comunica.

5.   La dolçor del mestre mort, per a l’ase viu. Quin nom rep, aleshores, l’Idèntic?

a.    El del mestre

                                                            i.      Quan i davant qui?

b.   El de l’ase

                                                            i.      Quan i davant qui?

6.   El càlcul de profunditat

a.    Les tempestes examinadores

b.   El límit de la mirada ignorant

c.    Teoria de l’espai i el rampell verbal.

7.   La calma del nervi sexual

a.    La doble teoria de l’agressivitat.

b.   L’abús de l’agressivitat simbòlica.

c.    La identitat no es construeix.

8.   Causa homologada dels trastorns mentals

a.    La cursa de la vida

b.   El coneixement de si mateix

                                                            i.      El coneixement del gineceu

                                                          ii.      El coneixement de l’androceu

                                                       iii.      L’actitud no de sang

1.   El genuí: la màgia: càlcul dels fets històrics comparats a cicles de vitals i vivents.

2.   L’impostor: el domini: força de desplaçament del sistema, revolució insensible i lícita.

9.   El cos ben segellat

a.    El poeta i els camins del sepulcre de la intel·ligència.

b.   El lladre de mòmies.

c.    L’imperatiu del compàs d’espera: les funcions fisiològiques i l’entreteniment.

10.                     La Identitat i la Màquina: la posta a punt del muscle global en la situació de canvi psíquicometeorològic constant.

a.    Exemple del gos despert: nosaltres, a dormir.

b.   El món universalment autogestionat i continent.

11.                     La identitat i l’Immortal: teoria de la Medicina Esportiva: l’exercici físic antioxidant, emperò, aplicat a la consideració de tot el cos i ment, com dèiem, de la medul·la a la pell i cabells, ha de derivar en la perllongació de la vida fins a set vegades per sobre de l’estàndard. Consideracions al respecte:

a.    Fumar i la concentració de la voluntat.

                                                            i.      Aprendre a fumar de manera innòcua

                                                          ii.      Exercitar totes les corporals manifestacions fòniques i convertir-les en persuasió i llenguatge. El tracte digestiu, com a visat universal de comunicació ecumènica. El mite de Babel, la democràcia com un servei dels avantatjats atlètics. També, els energètics.

b.   El discurs parcial del Bé universal i la creença en el dret.

12.                     El dictat interior i l’endreça de les veus taxatives.

La sobrerogació del manteniment del to muscular a tots els nivells que he revelat, bé diguem-ne subrogació, és una part del contracte social acceptable, no se sap fins a quin punt, de fet en una època de “segona sofística” es dissol en la mesura que es divulga.

Enviat des del meu iPad

Mantres de salut (bugada moral:) reservar espais discrets i força limitats arquitectònicament per fer ressonar les paraules comunes d’ordre assertiu, concebudes com un salconduit ESCURRIBULTUS i derivar-ne èxits.

El dictat mental incessant de tals paraules i expressions psicoactives procura en els homes d’esperit i ànima la BUGADA MORAL semblant a l’obra del rabí Jesús (sI aC) quan d’ell es diu que RENTÀ ELS PECATS DEL MÓN (lui peccata mundi:) avui dia la prèdica religiosa s’és fart mes senzilla per dos motius:

·       Les criatures tenen accés a la predicació del mestre. Això vol dir que la màquina social pot fabricar, per primer cop, patrons d’unanimitat voluntària, positiva i negativa, sense delmar l’imperatiu de respecte a la línia que desenrotlla cadaquién.




·       L’ objecte de la predicació del mestre es tanca en la descripció i l’adquisició d’oportunitats en el món específicament i tecnològicament avançat.

LES MATEMÀTIQUES I L’ORDRE MENTAL,,,BEN AMOBLAT,,,

Acció resoluta susceptible de càstig atroç: la formació militar del civil. (el flam i la cullereta, el paquet buit de tabac)

Integrals i derivades no estafen: són, realment allò, que el seu nom indica. Els llicenciats en Lletres els hem agafat una mica la torxa i ho anomenem CATEGORIES. tot és més divertit si no molesta.

 

Comentaris

Entrades populars