El Meu Supertramp

 Es manta acceptable que el món nanomètricament resolt recolza en tres generacions la seva plena mamella: els avis, sàpiguen o no, mes, o menys han d,acreditar no mes enllà del correu electrònic, la transmissió d,adjunts, fotos i arxius de text, i el maneig de l,Office, mentre els pares saben monetitzar i treure partit artístic, i els nets passin la seva edat lúdicament en relació a l,era tecnològica: AIXÒ JA TE PINTA de poder-se incrustar. Doncs en la meva experiència recent he estat testimoni de veritables actes de desincrustacio de la consciència, l,oblit i la vida novella a tots nivells

El poema ben orientat resulta un despiste total, com en una de les paròdies a Cole Porter, sembla ser acceptada, per l,autor, en 1.934 YOU,RE THE TOP que resa: YOU,RE KING KONG PENIS.

Com s,orienta des del punt de vista de l,espectador (i quina mamada!:) que el dalt sigui el penis de King Kong? Quina es la mesura humana que es perd en una rialla de l,incomprensible?

Rick Davies recordava efemèrides que, en el progrés del discurs s,autoesborraven. BONA NIT, BARCELONA, yes, I can speak Catalan, I Know Two Words. BARCELONA NO ES UNA PARAULA CATALANA?

L,avi Mialet va provocar una pulla, amb amenaces de mort incloses, quan va publicar, al rotatiu El Francolí, que la Font de la Manxa de Valls distribuïa els carrers en forma de Y (grega:) hi va haver membres del Club De Lectura que se sentien exclosos del resum de l,avi Pere.

FROM NOW ON, el hit del tercer album dels “perfectes” va sofrir un procés autosuggestionat de degradació per part dels seus creadors, i tot això prové d,algun petit despiste als concerts de París del 1.979.

ANOTHER MAN,S WOMAN, el van privar del solo de guitarra després que venguessin, amb un contracte lleoni, se suposa perquè tot acaba sent el mateix (CERNITUR MENTE, Manilius, Astornomicon primus) al programa setmanal de notícies estatals de la primera cadena d,Espanya.

PUT ON YOUR OLD BROWN SHOES, va sofrir una redistribució de l,harmonia, molt espiritosa, als concerts posteriors al CISMA: crec, a Itàlia celebrant BROTHER WHERE YOU BOUND. Podia ser a FREE AS A BIRD (1.986/1.988).

Els concerts del 2.010 vam integrar amb quasi total seguretat la fuita del Sant-al-Cel amb Cannonball, l,única concessió al Supertramp POST-CISMA.

LA gira de FLW provocava un efecte accelerador pivotal a Take The Long Way Home mitjançant l,execució una tercera per sobre de la melodia de IT,S RAINING AGAIN SEGUIDA del mateix estratagema per a GIVE A LITTLE BIT. L,EFECTE resultava amb totes llums un record llampec formosissim, quasi trenta anys mes tard comentaven taxistes aquesta experiència, i estaven d,acord amb un plaer musical extrem de bo, sacrificant per posar-hi una sort de piadosa patina de pols, i antiguitat: HODGSON enterra de seguida el seu hit mes celebrat després del mateix BREAKFAST IN AMÈRICA COM una Antigona el pare. L,efecte raonat que produeix es podria expressar: MIRA DE NO FIXAR, TORNAREM, SI PODEM, som gent d,espectacle.




















Mentre les taules de so per a molts altres son una imperativa presencia fantasmal, Supertramp n,es allò que es diu OWNER (propietari per profit).

Comentaris

Entrades populars