EL MAL US

Les teories del pessimisme, i, un pessimista, si: es un optimista ben informat, mentre que ben format direm d,un optimista pessimista, ho tenen tot resolt en el lacunar d,un univers travat per les illeialtats de l,estat global, encertem factitivamemt em pròpia i abstracta responsabilitat: la cocacola tirada al vàter produeix la interrupció de les campanades d,any nou al poble on s,ha perdut perversament aital font d,aliment.

La riota de Pfizer, en un mem que fa un joc de paraules, complica la seva distribució.

L,anticipació a la torera de la vacunació complica l,efectivitat d,Astrazeneca. Tot el món respon exactament de la forma del mèrit que ho provoca, o pertany, malgrat totes les incomoditats, a la voluntat unisona del poble.

Aquesta sort d,excogitacions dins la causa pura exigeix realment un ram d,abisme i de locura, aguantar que els referents temporals i espacials es puguin esbadiar a qualsevol lapse momentani.

Un text escrit i ortotipografiat adequadament, papir, còdex, incunable, i llibre corrent, avui, i Kindle fire o tablet, son en ells mateixos dins l,arquetip del film de cel.lulosa o pel.licula, amb la col.laboracio dels adeptes fa els mateixos efectes de cinc mil anys ençà.





El vertigen d,un noi simplement provocador quan s,adona que ha fregat fils de poder global i Excel.lent es tan enorme, que ell sol s,excusa reinstaurant la tercera persona i la teoria de la conspiració.

Comentaris

Entrades populars