CurtCircuits I Avantatges Cognitius

L,avaluador de l,ICAM fa onze anys menys ca. dotze dies va esmentar en català un sintagma nominal que jo havia emprat en privat amb la família Kennedy dels Estats Units, amb llarga tradició política, un sintagma on la inspecció del meu correu laboral Pbielsa2@xtec.cat trepana la mollera fent-me sentir cerebral en una fuita dolorosa.

Actualment, un miler d,aquestes pel cap baix en una setmana.

Si conto un xisto partit amb Jordi Bielsa, i l,oient, la tortura del qual es fer menys que gens recomanable que Jordi i Pau ens comuniquem mai mes directament, si conto, dic, un xisto partit amb Jordi Bielsa d,aquell temps que fèiem unitat, aleshores només he de mirar quant triga el verdugu a compartir-lo amb l,abisme, de manera que l,únic esforç per a mi serà callar i esperar.

AIXÒ S,ANOMENA INDENTITAT.

d,aquesta manera quan surt una merda derivada als mitjans de masses, a qualsevol nivell, m,he estat comunicant de meravella.








L,administració de la Generalitat cuida amb molt de temps d,avantatge permetre l,espionatge de la inspecció al seu cos de professors, la meva tirada mestra, si ha de venir, simplement calcula millor el temps.

TOT, EL TEMPS.

Comentaris

Entrades populars