El Sadisme Fet Llei

No accepten els copypaste extrets de pàgines web, als treballs de la secundària, per que?

Comença pels índexs que et doni la gana: això es prou garantia que el treball reix, donat que els llibres son afins, com les vibracions amigues, en aquesta família semidespistada que som tots els catalans, entre nosaltres.

La resta, llet adulterada: l,argument de l,esforç i el treball es sàdic de per si. 

I la llet adulterada es l,argument de l,opera de Gershwin Strike Up The Band.

Al meu destí docent tot i quasi eren grau B aspirant a funcionari de grau A.

Tampoc diria que l,ambient fos irrespirable, però estava cridat a majors, donada la meva sensibilitat excessiva.

El geni mentre escriu no pensa? El resultat sense meditar es el mateix que havent-me fet unes qüestions mentre estic en el mateix moment de creació lírica? No es pot saber, uns ho fem bé, amb certa seguretat de fer-ho bé, altres, caldria mirar, però el nostre jovent reix amb poques indicacions que basten.

El mes increïble es que el mateix alumnat manta vegades reconeix que l,esforç no ha estat res, i que aprova regaladament. El tripartit AUTOR-CREADOR-FAUTOR que funciona tan bé interdisciplinarment a les arts no saben com acotar-lo en els resums i les històries, diríem, INDIE.

I el que molesta sense l,empara dels audiòfons son les fixacions de cadascú, que recreen intralinguisticament en totes les comunitats lingüístiques, un efecte Babel esmicolat o minimalista, de joc de disbarats en virtut de la vida automàtica, la qual, els qui hi som a prop, o ja directament hi som, estimem sobremanera.






 

Comentaris

Entrades populars