El natural creixement

El tril gitano ens ensenya sempre els límits del regateig en el negoci (per a mi, i força, virtual: podré dir de com en qüestió de tres minuts vaig devaluar les targetes SD de gran capacitat, jugant amb els venedors externs:) com es pot saber tot de Dalí sense saber res de Dalí? Doncs, només sabent una cosa: Dalí va arribar als 90 anys de vida, i sigui: fos com fos el que ideava, i/o provocava, l,estratagema li va resultar per omplir i cremar un estàndard de longevitat rica del segle XX.

Manta vegades m,he mantingut verge al trencament del tabú de raça, i em segueix funcionant, l,actitud, per mantenir una visió comprensiva del negoci: el meu Jems i jo hem dedicat els esforços que compartim sovint simplement a bastir un monument que el Judici de Paris atribuiria a la deessa sènior.

El sexe es una energia que, si creix, tendeix a fer-se poderosament i lliberta, a ritme descontrolat, com les herbes enredaderes, amb l,amistat de la mentida (eiha una obra amb aquest nom, de Pere Mialet Cossetania, 2.000)

Assequibles al canvi i a la circulació d,idees, i, admetent previsiblement un fracàs, en el poder suportar, ens fem la mesura de la voracitat, i ni ens n,adonem que, mentre gastàvem l,Horta d,enciams, a l,esquena creixen perers i presseguers. El màxim poder el devem al mes idiota, perquè no volem emprar-lo ni aplicar-lo en la vida.





Comentaris

Entrades populars