L,infinit

Recentment, i suposem, Silicon Valley ha trobat l,ordinador ternari, basats en els dos dígits 0 i 1 + 0 o 1, cosa que reprodueix i automatitza un descobriment en psicologia comductists de fa 13 anys i una setmana: la conducta del infinit. On  l,èxit o el fracàs no tenen res a veure amb els biorritmes i les ments i esperits assadollats, satisfets, hàbils.
Mes de la meitat dels meus amics de facebooks, i amigues, ja mes de 2.000 específicament els i les humils i jòquers utilitzen amb gran èxit general aquesta nova estructura mental, que significa el grandiós i veritable contacte amb l,exterior, un espai psíquic que fins ara, sempre, s,ha presentat com ple d,inquietuds misterioses. La gent vomitava davant l,exterior, ideal, fins al punt que uns anglesos en un error de ruta dins el tren resaven: the wrong train i jo pensava The Wrong You!!!!
La gent està començant a viure realment rebé la seva vida.
El prototip de l,actitud infinita es clarament el tril gitano.
Recordem que el gitano de farà aviat dos mil anys es el veritable hereu de la terra, i les seves virtuts i comoditats, sempre transparents davant les mentalitats ambicioses, tenen una relació sincronitzada plenament amb el seu temps circumstancial. Jo en dic victòria de raça, també, d,això.,.




Comentaris

Entrades populars