Revolución Filóloga

La transmisión de la prosa grega antigua, clásica, discrepa del judici sobre la poesía llatina en hexametres, i la grega alexandrina (Arat i Cal.limac) d,una banda i de la mateix a lírica de les illes gregues, de l,altra.
Cal postular que un dels conservadors de Plató el filósofo es de l,Escola constantinopolitana mentre els virgilians i arateus dels reialmes Carolins I visigóticos.
La cremación de la biblioteca d,Alexandria posa en escac mat tota la literatura occidental, la qual haura de refer-se en promesa des de Virgili, i reescriure mes del 80%d,Homer, i Arat, que parteix de l,arquetip (I no al inreves) del Ruf Fest Avié, poema de dos mil versos (dos rotlles) completats perl heteronim Arat (Virgili o Gal en persona, el cataleptic igualat al primer i a Luca). L,Eneida esdeve anterior en temps al iliada i l,odisea tal com la coneix les TRIS ULNAS del conegut assertixe pastoral de virgili es el compendio avie i Arat.
Abans, al serle iii aC l,hexametre fou creat per Enni amb apoio del globos sonda vers saturni, des d,on es van crear les quantitats sin.labiques al Us.

El dv, 30 ag 2019 a les 19:51 Pau Bielsa , Esquizoafectiu 




Comentaris

Entrades populars