Qué vol América

Donald Trump está revisando estructures precisament per enseñar a tot el mon que pugui tenir una actitud mes Mobil i laxa alhora de tractor-se, on les tecnologies permeten l,amistat universal a tot el primer laneta, tambe l,enemistar, pero ben avalada I respeto lads la primera pel global.
Amèrica somriu quan de sobte s,a Dona que altres per si mateixos reproducimos a novelo jacoonal els ideals Republicans de ls nació del Blai vérmelo Blanc Estel.lada.
Personalment tots els inconvenientes han acabat, jo vaig lluitat per unatxillerat exempt de disminuirá cognitius I conveçidakenr ja he tirar la tovallola.
Ayudar a Amèrica en aquest Salt tan intuitivamente valent i augstament estimulant passa per rojectar l,antiguitat patriarcal, materia filosoficament prima, que Europa i asía poseéis en exces.
La bondad dels pages os del Sid dels estate units es we desen masters discográficas millors que la universal i el custard, els blues men I blues women lleguen el llibre de coneixement, I potser podremos acceder a aquests lleteta Bona.
GBA
VCL
AE




Comentaris

Entrades populars