Energia i Secrets

 Espanya Dorm A La Palla

A. Mas, octubre de 2.014



Jo vaig assistir a xats feisbuquers on mestres sense vergonya i en sèrio prometien sacrificar nens espanyols

Això no ho vol ningú, i jo vull una Catalunya Lliure, pel pes de coneixement dels seus vilatans i pel viuideixaviure universal: el català és un estat natural de la matèria i es relaciona amb el trempar i riure millor que amb l,odi de raça.

Tertúlies polítiques a Canal 8 amb tots els etsiüts definint el projecte català: volem el nacionalsocialisme català! Cal glossa? Estaclâ: els nois i noies no tenen per què heretar diferències dels rebesavis: m,esplico,

Nacionalsocialista = NAZI, partit creat en 1.932 per fer front als deutes de guerra germans.

Com el poeta fou extorquit pel parentesc amb el magnicida americà, secrets i més secrets la comunió constant amb la malaltia mental em fa saber, i si un secret se m,enquista me,l peto sol a risc de ser executat a base d,asfíxia particularitzada ad hominem.

L,Estat pot això, l’Estat, que no Sóc Jo, pot això i molt més, de manera que s,imposa la vida automàtica, i la dependença natural de no-cal-dir-ne extraterrestres: dels cargols als xais ja poden ser qualssevol, passant per un senzillament enciam que governa realment i talla el bacallà mundial, el llenguatge humà ja és un subdesarroll subsidiari d,una màquina que no se sap quinicom beneficia.

Tot plegat té causes psíquiques i climàtiques de supervivència individual més que raó (que no n,eiha) política col.lectiva.

El segle XXI és el segle del mirinotoquis, i el segle, també, aixímateix de l,individu, i el programa ja estava en marxa fa més de quaranta anys, getclosertogether diu el jueu, i ajudar-se en les receptes del simplificar l,existència. 

Comentaris

Entrades populars