Revista JUEVES: PONE METUS!

 Per tal de poder aprofitar una vida activa estàndard sense cremâu tot abans de la setantena, i en dos lustres dedicar-se a tasques d,oficina, el discurs estatunidenc de la realitat fomenta una visió sempre psicòtica del perill en l’ordre civil, de manera que, lamentablement i molt, el comú dels agents i les agents de l,ordre, a Amèrica, tenen prest el tret sempre abans de la pregunta.

—ASESINATO? AYER!!!

Aquesta és la millor actitud i també l,exportem a les Amèriques, per seguir treballant sense massa trasbals.



L,idèntic té tants filtres com persones cobegen l,il.lícit.

Exposar-se a situacions violentes de tot caire, i no deixar de categoritzar-les dins les contingències de la política moderna és inevitable mentre una sola persona en el seu propi país decidirà subrogar el sentit de la seva energia d,opinió, bé sobrerogar el mateix, i no incloure’s en el sentit dels avatars mundials com a part factitiva, també per passiva, o actiu.

Crims contra

1. Gais.

2. L,Estat.

3. Les creences

i altres, mentre calgui que algú expliqui alguna cosa, no seran el que són, manifestacions lliures d,energia que explota sense remei.

Puc desvincular-me de la projecció personal de la culpa? Jo pago els meus impostos, ni de dins ni de fora no puc, mentre altres, igualment paguen els seus impostos, contribuents, i delegen que les decisions no siguin obra seva, des de la línia de l,autobús fins al descalcificador de Catalunya des de l,Aire, inclús a raó podríem afegir que l,helicòpter era mentida, ara, que tot drons ho resolen.

Diu el místic, si en el teu camí un franctirador espera el primer que passa, corda,t bé les sabates.

Recollir una píndola el primer cop, i jugar al bingo amb un bombo millor que treure peces d,una bossa afavoreixen fer-ho bé sempre més, aquest és l,infern categòric: els treballadors, després de dues o tres caigudes a terra de la seva risperidona, i d,haver de complir amb protocol exprés de tirar de reserva, al magatzem dels medicaments, amb tota complicació com pot ser demanar claus i tot, ho faran sempre bé. És el pur Muscle que la mandra acaba gastant més energia i en desordre, que no pas llur conducta temporitzada.



Per això, JUEVES, no tinguis por: el teu disseny el celebrarem en hardcover i puja el preu a 15€ i pico, no més de 0,67 €, i religiosament dibuixa, relaxa,t amb bona música, pensa que els platós de TEVÉ ho tenen pitjor, fetifet, on hi ha l,home eiha el perill.





Comentaris

  1. Un aligot rouge passión Avec pardalets al cap, condemna el Jueves 😭😭😭 En una mesa, d mesets ≥ ella intentar que mestre rebel·lió ≥ la perdoni ≤ i tornin a compartir fotitos © de romànic a la barbiquiu*
    Sorry a totes les saturnals .
    Abrazos in men SOS 🆘 de Big Bang ⭐⭐⭐⭐⭐💨💨💨💨💨✨✨✨✨✨🌋🌋🌋🌋🌋🤗🤗🤗🤗🤗💚💚💚🌺🌺🌺🌺🌺♨️♨️😘😘😘

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digues l,orangutanada que et vingui de gust, i no em parteixo en set mil milions pero arribaré a dir algo, no pateixis!

Entrades populars