Tautològica Actitudinal (1)

 El meu amic Xavi era dolç com una Catxela Selecta, i encara ho deu ser, d,ell surt l,actitud JA SOM AL CAP DEL CARRER, lògica indestructible i veritativa d,alt nivell.



On és la perversió? En l,adjectiu formal.

El COVID és un imperatiu que personalment jo l,oriento des dels deures del monitor, que sempre reïx en la seva llur homologació comparada amb la natura i el lliure albir.

DÉU-MÀQUINA-MONITOR són les tres realitats, que pel nanoquàntum, fan, negacionistes o no, que obeïm a allò que personal o impersonal resulta impepinable.

Tant si natura ha Creat el virus, com si ens trobarem en el cribratge massiu d,una nova generació post cristiana, inclús anti-cristiana pels propers quinze mil anys de prosperitat basant-se en la nova doctrina, com si existeix un laboratori malèvol que envia pestes en la seva avolesa, la tautologia és patent: natura es posa al mateix nivell que (cultura;) tecnologia.




Quin és el marc hipnòtic que posa en circulació la carn humana, o bé quin animal es beneficia el darrer de la nostra suor, mamífers? Formigues? Impossible de saber, i ja som al cap del carrer. El meu Xavi era dolç com una catxela selecta, i encara en deu ser.


Comentaris

Entrades populars