El Tolerable i l,Acceptable

I doncs, aparegueren les xarxes globals, i doncs a tots i totes ens cremava la zona i seient de conhort amb brasa viva: HAVÍEM DE CONÈIXER, I RÀPIDAMENT, els límits de la nova comunicació.





Atrocitats, gestos i paraules, desvirtualitzades però fixes en lletra i pantalla, expressions literals i literàries de gran enuig i Bronca descomunal...

El poeta Pablo Hasel es un dels nostres, el navegant pels límits extrems de les xarxes de compartir i comunicar.

Folga esmentar que al Sr. Zuckerberg només que li pugi la mosca al nas, pot compartir una foto nostra, basat en un protocol prèviament acceptat, i arruinar-nos el físic, a mi i a tots: EN DÈIEM BOMBA ATÒMICA, ara tots sabem el que es.

Mes que no pas el SICLO MEDIO, es tracta del Renaixement Florentí, tal i com calculo que el conceben a Silicon Valley. Recorda que Renzi regala un exemplar del De Amicitia de Ciceró, i la cosa, aracomara, rutlla així.

Fa mes de cinc anys em vaig llançar a compartir fotos sense permís, a reproduir continguts artístics, i altres, sense esmentar la font, a fer cortaypega amb continguts personals dels emails, a proposar l,Apogeu tecnològic com a mode de vida.

Lentament i eficaç l,estat ens ha anat sesgant les ales, i les preferències de la psiquiatria i de la policia i la doctrina escolar, d,alguna manera, han prevalgut, d,alguna manera repeteixo, i comtinuista.

Els teatres bastits en els darrers trenta i quaranta anys contemplen la PARAFILIA ZERO en Ares del casual espectacle, i no passa res, un quelcom d,imprescindibilitat que els funciona: la parafilia ara es cosa de discoteques, i els músics de tota la vida no tenen tant dret de menysvalorar la MÚSICA DANCE i menysprear-la, sota risc de ser jutjats de calçasses.

Els excessos d,aliment espectacular obviant l,imperatiu sexual son sorra d,oblit i fato desagradable a la llarga: tots els poemes son tota la poesia, gràcies a la forma, i l,oximoron (acaba un cicle dels biorritmes quan acaba el quadern/rotlle:) l,espectacle nodrit de la màgia es el que ha calgut renovar, i hem salvat, tots plegats, els mobles.

Gràcies a Hasel, Hasel complirà amb la condemna, doncs el càstig al poeta, especialment s,esdevé una medalla a l,honest, quan compleix. I millors temps vindran, que de fa mes de vint anys els hem estat dissenyant, entre tots, dic.



Comentaris

Entrades populars