Atrapar l,Esperit Sant

Un DVD i una tauleta de cera son exactament la mateixa cosa. Si volem aprofitar-ne la informació en profunditat cal fet despeses a cegues i lustres, anys i dècades vista, en un costum perseverant però flexible, cosa aquesta darrera que diferencia la perseverància en si de la tenacitat extrema.


Georges Pretre als seus 85 tacos, el favorit de la Callas, fou convidat la segona força a dirigir la Filarmonica de Viena fa mes de deu anys en data tan assenyalada com l,any del mundial de futbol: el guanyador hauria de suportar l,auguri d,uns ballarins tots elàstics i xicotois xutant pilotetes a ritme de Strauss, la marxa Trisch-Trasch, la que ens xutavem amb un parell de porros els amics d,antanyasses.


Hem arribat a Muti: Muti es acompanyat de públic en MUTIS i doncs, al comprar el DVD del darrer concert d,enguany 2021, puc fitar la vista i l,atenció realment en l,espai sencer de les grades, l,orientació de l,orquestra i altres, com telons virtuals, que, amb només un DVD de qualssevol anteriors em fraudava sempre el coneixement.

Així es fa l,avantatge dels temps (CHASE OF TIME:) i fins i tot, fet pel qual realment no necessitem que desapareguin els suports incrustats de la informació audiovisual (CD, DVD, BLU-RAY,) en força de sincronia o semblant calculo i aventuro que es pot substituir la informació que qualsque discos durs, bo i esdevenint inimaginable, en actualitzar la informació per poder perdre l,adequada, tots els estats ho han fet sempre.

La falta de confiança en el testimoni de la cel.lulosa ocular fa la trampa ella sola, i la confusió total prevén de la pitjor: Amèrica es republicana quan no demòcrata, i ho tenen arreglat aixis: la doctrina dual esdevé l,única practicable, mentre el codi de valors (escala de grisos) resulta un refugi a l,espavilat que ha mogut ràpid una fitxa desapareixedissa.








Comentaris

Entrades populars