Molèstia Del Canvi

Els savis coneixem ràpid quan les condicions amenacen deixar de proveir, i tan senzill com la muda del menú del bar del costat, allà on escrivim dietes de poesia, muntem en fèrtil alerta de posar noves condicions psíquica-dialogants per no haver d,esforçar a canviar realment res, i llavors, passa, i passa massa, que ens odien els qui no poden orientar de cap manera el malestar que brota prop de nosaltres, els creix sense molèstia nostra, adhuc al nivell del nostre gust i acceptació, i sense raons de raó, però amb raó, si sabessin!, realment ens odien.

TOBECONTINUED

Viuen reclosos en una presó imaginària vibracional de significants viduats de l,experiència significativa, i trempar i riure, per ells i elles, s,esdevé a partir d,un permís homologat, que sona, homologat. Tenen realment mes paüra a la paraula puta que a qualsevol puta, que ni tan sols s,esforcen a comprendre.

Satisfacció VS, content VS alegre els resultarà, si no ho memoritzen de la Viquipèdia, o el diccionari, impossible de distingir, el món mateix els hi resulta un esquema de vibracions guturals i viuen en la inòpia de la qual sols els distingeix la rutina de no anar (O. Grau, 1.998:) DESPULLATS PELS PUESTOS.

SE,LS posa davant un aliment de grau espiritual, un poema, i com una VollDamm a un abstemi polifemic (un abstemi per idiocia monstruosa) salten de les caselles i fan el posat dels invasors a WORLD WAR-Z, film de BRAD PITT.

Jo me,n enretiro de davant per examina’ls-he millor i no parar de riure: l,autoritat del pensament actual radica en el binomi esperança i pau, i qualsevol fixació del nostre abstracte producte corre la sort, en variar de lloc, d,una reprimenda als mateixos creadors de si, que necessiten res sinó un cuentuxino per passar la llarga i avorrida existència.

TOBECONTINUED








Comentaris

Entrades populars