L,escola Catalana

L,escola catalana medul.larment está basada en la virtut moral i la mentida piadosa.
Les proves de virtut que brinda l,escola catalana creen moltes exclusivitats i compartiments estancs entre les autoritats que representen unitat menor de carácter, personalitat i identitat, vull dir; mentre Dyango sigui viu, la canço i el poema de La Mare no el toco ni jo, ni google l,ofereix als seus indexs.
L,any 1939 la MGM va estrenar un musical dels Gershwin on el senyor Goldwin feia una encuesta a una bella corista de Broadway que anava a probar fortuna a Hollywood i li demanava al seu parer que li feia falta, al mon, ella diu: yo creo que al mundo de la comunicación le hace falta algo de humanidad. Acto seguit Samuel Goldwin la contracts amb aquest es paraules: usted va a ser la seńorita humanidad, y trabajará para devolver la humanidad al mundo del celuloide.
Catalunya fa excactamrnt el mateix, en récord del recentment desaparegut poeta Sempere, entenem que Màrius Sempere estava encarregat de representar ell sol el caire Orfic en les lletres catalanes.
Aquest fer ens fa als rivals catalans rabiar entre nosaltres i simplemente desitjar-nos la mort i les males creus.
L,única desrao del grup politic C’s es que rebutja d,entrada aquestes tares estructurals de la nostra cultura, no va mes enlla, i sobretot, esmentar l,Apocalipsis de la nostra cultura es, funcionalment, un arpiot de primera per fer”nos posar activitats.





Comentaris

Entrades populars