Frenzy, d,Alfred Hitchcock

Al curso de cinema els mes tres es van a donar que jo estava en tessitura d,acceso previsible de bogeria, i piadosamente, aquell jove vasc va dir sólo son buenas de Hitchcock vértigo y psicosis, el resto no vale nada, si se dormía en las sesiones de rodaje, viejo borracho!
El meu mentor Cubells es mostrava contrariat per la meva adoración del mestre del suspens, i resolvía t,agrada Hitchcock, Pau, perque era un home que sabía veure el desordre enorme que hi ha mes enlla d,una aaprença d,ordre.
La mare encara maleéix el día que vaig regalar la integral del se cinema a una amiga.
Hitchcock no nomes veía el desordre, sino que desarrollaba les inquietudes i les pors d,un segle entregat a la descreença i ateisme.
Totes les persones intel.ligents I sensibles a l,insondable es pregunten: pot un renacuaju exhibir mes força sobre un armari?
Marnie la ladrona recupera el moment de la seva infancia de bressol per recordar que va matar un home de vint anys.
Frenesí es encara millor: la principal víctima assassinads, resulta que en el mateix lapse del delicte mentre s,esta consumant, ella sola, acomsegueix assassinar el seu assassi.
Pren amb força l,agulla de la corbata del malfactor, i li crea l,esolavissadissa infernal d,un transtorn frenetic. L,agulla de per si, pot o no pot ser una pista fidedigna, el cas es que l,acción de la victima forads la seguretat de l,assassi i el precipita en una obsession compulsiva que el delata, tarde o ja, si o si.
Recordes better days de supertramp, la projecccio del not en la vellesa el fa icosaplegic en una cadera que conté elements tallants, supertramp diu, pot provocar a la infermera si el maltracta, el trasbals de la cadira i l,ejecuta.










Comentaris

Entrades populars