ΚΥΒΕΡΝΑΝ Ζ



QUI ENCRIPTA ELS ORÍGENS ENCRIPTA LA IDENTITAT.,.

 

El català està apostant a l'hegemonia com a llengua universal i eminentment analítica exacta i científicament impecable, ritmicament: voladora poètica.

L’AFI se,ns queda curt al so si parlem del sistema que tenim de fricatives i africades, de vocal neutra i de l,essa sonora.

Partim de la convicció, partim de la convecció que l,amic americà ens encripta, sempre en català llur llenguatge de màquina.

Previsible que quan, trobarem que tot ens parla català a l,entorn la victòria se,ns agraeixi de mala manera: llavors ja no: llavors ja no ens agradarà pas més.

Iq agotdux 

Difondre el català com un virus inconfesat blament atractiu i imprescindible i necessari amb força de plat seriosa plena presenteria i plaer omnívora es fa de forma facilíssima i se'n besca el forat el for sa d'una gràcia en expressablement rítmica i agradable d'una capella intimista i d'una alegria simulable pujant al català a la peixateria i la peixateria és el despatx més segellat i el mercat més obert amb fruita de tots colors en totes elles universalment al català hi és i en faig i dono fer cas i cabal lero com ensenyo col·legas anglosaxons us em fariau creus hasta el punt que quan tothom parli català farà el catalanisme un flac favor perquè se sentirà realment disgustat d'una cosa que entollava menys dolorosa

El català com a deure inexcusable per a tot quisque se sent encuriosit en què eihà a la ment tan lirolla d,una rača com la nostra tan espontània i Julius 

 

 

A case ja col.leccionàvem més o igual a mitja dotzena d,enciclopèdies Planeta de L’mprescindible. És a dir, la mare no en volia ni una més. El cas és que Esperança tenia la bella idea que aquelles xiques executius i publicistes tan belles i boniques m,ensenyessin a pescar.

 

  

DONA CENT VAQUES, NEGA,N UNA, RECORDARAN AQUESTA!

 

El que no volíem era un tercer grau, igual d,arteria agradable suara en poesia convincent però al torn tòxic i displicent: NO VAN DUBTAR un minut a posâ’nse a la Llista Asnef, la pretesa autoritat universal contra la morositat.

S,asseguraven així que no podríem comprar ni un mp3 ni una carxofa en salsa, fet que només els funcionà davant comerços regentats per idiotes, hasta el moment.

Abase de tocar la mateixa tecla maternal per part dels executius de Planeta les nostres relacions familiars toparen amb Gershwin i Supertramp, dos gastos quals, a més de forat sense fons a la mà, oferien un rar sentit de samaritanisme altruista i poderós al proïsme qual naturalment l,editora hegemònica de Barcelona ni somià dissenyar si no fos en retir de gurús místics plurisuïcides a les astronòmiques avingudes i calendes de FENÒMENS MENTIDERS CONTEMPLATIUS.

 

La comunicativa (al moment que ho tenim tots, paraula de Prometeu Nostre,) Pressa pel domini del Nou món produeix de principal una vertiginosa decadència del llenguatge pur i nuclearment encontinent, sintètic, direm més, que analític: L,Església Catòlica a tot anteposa la vida. Com a argument vencedor, i tots fills de Déu, i tots els animals i vegetals, i minerals amb dret de viure per igual, tots en ruta de sants pretèrits, i tots amb dret de desarroll.

esbatanar els mitjans audiovisuals del secret de la cancelleria romana ençà, al comú, i no guardar res a la balma d,un temple universal de poder romà resulta centrífuga la màxima força, i no se sap, bo incloent la brutícia d,ones magnètiques a l,atmosfera esbadiada, música elèctrica en suport de pedra i variats, a quin punt de tragèdia planetària es troba Natura.

 

NO QUIERO ACORDARME = no busco (quaerere, lat. “Recercar”) i encara podríem rabiosament com el mestre apostar per la tercera parauleta del manual de comport universal que fóra disseny funcional al Quixot De Cervantes (a.a. “Sirvent”).

 

L,angle bo de tractar i afrontar la situació té a veure amb un gest psíquicament rellepat de sentir culpa per lo mal temps.

Les plusvàlues de la medicina universal, segons el discurs psíquic també, són irrenunciables com a luxe que DONENGRATIS!

(La Certesa veritable subjacent a l,argument “MEDICINA UNIVERSAL”)

 

La feina com a vàlvula per descarregar la seva llur pròpia histèria i ja no com a estructura polida que permet un lleure diví en termes d,afició artística.

Els treballadors d,avui menos de la mitat ni aprofiten l,oportunitat de relació comunicativa que els i les permet la relació laboral fixa.

Altres estalvien per caramelets quan treballen i treballen de tant en més per fagocitar més caramelets. 

 

La Llavor de Jesús de Natzaret fou una sola, i la mateixa que ara pertany a facultatius: 

 

CREAR MALALTIES INEXISTENTS

Salvar la Taverna dels pobres 

Qui perd la taverna, perd tota llibertat.

CONTINUARÀ






 

Comentaris

Entrades populars