ΚΥΒΕΡΝΑΝ Ε

 



Culpable per associació a qui féu les Amèriques és i resulta tota la gernació d.amistats i compliments obligats que cria a l,entorn el poc feliç, el feliç poc: la gent no coneix, certament, l,estil de vida lliure si no ha visitat per quinze dies lomenus Nova York o Boston, altrament se,ns arrepengen a la moral oberta que ostentem com a tracte singular i natural: etiqueta de preu i valor humà homologat i amplament descrit en els sotanets de la literatura universal.

—Aquí fem la Castanyada!

—VISCA CATALUNYA LLIURE!

—Por qué no te callas?

(Escenes als convidats al meu àtic, amb aportacions de caixes de galetes caducades obtingudes a cèntim, i menyspreu de vint-i-cinc exemplars del meu darrer llibre a Àmazon, sobre la taula festival votiva, diguem també. El primer en espantar xavals de Halloween per part del Padrinet, 2.016, novembre, les altres postreres a fi dels estius, 2,019,2.020 des de la terrassa, a la summa responent un ballarí embriac espontani del Passeig.)

***

Obliguen en Pau Bielsa a no tenir sexe per què? precisament perquè Jesús de Natzaret, rabí del segle Primer, no va tenir sexe, això segons ells i llurs càlculs pròpiament madurats al mirall brut on es miren.

*

Al món per governar només li calen dos espies, i la resta, se senti o no, cridada a deures estatals, naveguen a ròssec de l,orient que se,ls marca gratis i sense discussió:

La Tablet de Marta posa música de Beethoven, cada cop que Marta diu

—Oh, tablet! Posa música de Beethoven!

Això és indiscutible i en queixa de greuge no compararem una merda.

 

Així doncs, El Teorema de la vista duplicada: de matí arrossega per banda dels qui ja dormen els qui de nit pressionen els qui l,art i la tria material, toca fer fluir. Seguint l,esquema de dos i la moda a les borses i supermercats del món sencer sap poder-se orientar sense més accidents i estampides que una estampa d,espera honesta. Les tecnologies estan dirigides a la felicitat, i la pura raça catalana és i resulta la primera que ha pujat al carro del nostre temps.

Les races es volen i es necessiten les unes a les altres per figurar categòricament els béns i degradats de bellesa i antònims: qui entén això llavors, automàticament ja viu la vida sense massa problema.

El capital, segons THE LAND OF THE FREE, resa:

“Qualsevol persona necessita qualsevol quantitat de diners a qualsevol lloc a la vegada”

 

Peca d’excès d,americanisme però orienta 

NULLUS MILES ME DUCE CAPTUS

OVIDI A.A.

Cada dos per tres des que existisc munto unes Eleccions per qui és i qui no és en pau.

Des de la tardavespres que fui engendrat dels idus de març del setanta-quatre i vaig espatllar la vetlla al pare, ben ajudat d,una ostra i de la paraula materna, ençà

Fàbrega, 2000: he visitat els inferns: els inferns no existeixen. 

He Manifestat l,inconscient: tothom per ser feliç ha de manifestar l,inconscient (Jodorovsky op. cit. 2.002). 

M,he Identificat amb el poeta Lucà: la poesia ho admet, i inclús és realment bo saber que no ho hagis fet, identificar-te, amb Juli Cèsar que ara de boig només et mancara la paperina de Diari De Barcelona per capell. 

Episodi de la confusió total: doncs aclareix-te! (Xavi, 2.008). 

Cert que del sonet dedicat a mossèn balasc (bielsa, 2.000) on lliuro a cèsar l'escut el meu coach sense esmentar per què me,l va celebrar com a favorit.

Però Jaume, si les elegies en el mateix recull m,has dit que tenen tota la meva força present!

(+NO LI VAIG ARRIBAR A DIR MAI+)

Evidentment no m'identificava amb cèsar però un vague record en sigles als apunts se m,emportà vertiginosament (I.A.C. I AM Caesar:) Lucà s,agermana amb la dinastia Júlio-Clàudia a l,apòstrofe encesa del nove Fàrsal, en ambient rutinari de Troia). Això encara ho suavitza, i realment okupa la ment que al caire dels cinquanta el fruit del projecte dels meus objectes escollits, des de la cdteca hasta les parets on penjo mos quadres, volaran de mi, d,aquest jo i sos laics-i-dislaics.

Navegar doncs es compon de constant Triatge de meitats: agafar meitats, oblidar rutes a mida d,afegir-ne de noves, i llegir el σήμα  de les galetes (cookies) qual suggereixen límits dins els biorritmes de l,humà necessari. inconsciència de navegació automàtica. Llavors fa de bon recordar

MICROONES UAB: per què es feien aquelles cues al migdia al bar de Lletres, oh matriarques i col.legues?

I la beu se,m fa patent i clara:

—bon Pau, estàvem posant dels nervis i putejant els nois guapos!

Concurs bases creet silenciós botànica i acústica s universitat autònoma de barcelona

MICROONES UAB

Races

La joventut aprèn ja de practicar el Sol Encarnat, posar-se en estratagema verbal i actitud d,autoritat patriarcal, i obtenir efectes fotònicament increïbles i lloables.

L,exèrcit espontani, ossia: el govern de DEUMAQUINAMONITORNATURASENYOR

és completament automàtic i afavoreix L'harmonia de les races. 

La pràctica nul·litat de coneixement de les persones que des d'una carnisseria donen una bossa de carn infecta al qui hi va a pidolar naturalment això no té perdó de Déu

La guerra parteix, tota, de la raça, i acaba en arribar a la identitat.

CONTINUARÀ.,.

 









Comentaris

Entrades populars