La Bronca Fractal, 1: queixes dels pagesos

 


Raó en tenen els pagesos de tot Europa per queixes i més queixes? OFCORS! Emperò, quina classe de raó?

Ells ho resumeixen, els pancatalans (catalans i peninsulars,) si més no:

1. Paperassa (maldit burocràcia per ments senzilles, un cultisme que poc escau.)

2. Premsa i virtut de qualitats comparades (tots s,hi divideixen, però 

3. Continuïtat de l,estil campestre de vida i ofici, pàtria igual.

Al meu poble en pujar a rodons 2 € el dominical de La Vanguàrdia el quiosquer de la muralla rasicurt es va tirar al. Tren.

Ja el feig jo per tots ells, el canvi psíquic, que poeta hi sóc avesat, exacte:

Els pagesos expressen la queixa per canvi: el canvi és un perill parapsicòtic de primer ordre, i el més suau quan n,aprens és posar bona conducta.

En això jo també general i cadet gloriós. I amb la prestança persuasiva de líder i semental, a vegades pensi en Cèsar, el normal per titllar-me de boig ja era més proper: Napoleó. De fet la meva identitat poètica etava en Lucà i en el Mestre (+) Balasch, com en els meus primers sonets (Premi De Poesia Parc Taulí, 2.000:) don a Cèsar somrient l,escut &c.

Bronca Fractal és això: gastar espontàniament, i que ho toleri el gruix social, energies expressives cap enfora hasta complir el jubileu dels setanta en amunt.

Altra cosa fóra escatir qui s,emporta els millors productes i per a qui resta i es queda la REPUTADÍSIMA MARCA REBUJ(Mialet, ‘56:) antes que l,hèrnia se,ns estripi del tot.

La UE ja es mostra molt ben disposta a optimitzar aquestes meravelles hipnòtiques que resulten de l,invent de Mandelbröt: la Lliure Circulació De Persones I Mercaderies, li ho agraïrà: si repugnava fins ara a fer-ho, calculo que deuria resultar de la fixació imperdible de dirigir-se, davant sabotatge, ad Hominem: recordem: instruments perillosos són a l,abast de tothom, i el seu bon ús parteix de la intenció personal que ni s,examina, encara si no ho ha de ser, un cop fet el mal.

Jo calculo que la força a reaccionar i la trigança de la UE era aquesta.

En un món de caràcter comunicatiu global, la confiança ha de ser un supòsit insubornable d,actitud oberta. Suggerisc.,.





Comentaris

Entrades populars