Filosofia De Dretes

 


Sempre curiosament que pensem dins la màscara dels filòsofs protocristians del segle I (Sèneca i altres:) en clau de poder d,Estat coincidim estranyament en concebre que és impepinable la servitud i la llibertat humanes a parts iguals en els parts naturals.

La resta resulta tirar aigua al pou, ossia: confegir un esquema d,exclamacions tancat per prendre la iniciativa comunicativa: atribuir energia i tracte a la gent que no n,ha és tirar aigua al pou: amb els seus forats alimentaran Argos, o els ulls de l,Estat Global, fent-lo esdevenir més terrible, fantasmal i irreal del que de fet és en si.

Així també, Eugeni D,Ors, Xènius i Ortega i Gasset s,adscrivien en una idea que resultava adesiara present com el sexe dels àngels (Virgili, encara direm,) una conclusió intuïtiva que redunda també en les lletres Baleàriques: hom pensa que ni sè qui sóc quan solapo la pàgina de Sant Pau posant-li la paraula televisió i rentaplats, la idea reapareix, malgrat  tot, bo i no acabar podent sebre si visc o no visc la pròpia meva vida, inclús quan conèixer el mateix de Pau m,és donat.


Saber-me lliure, i comparat a propers, família i tot que no n,han nascut com jo, sinó esclaus d.una situació problemàtica que romandria resolta en els meus despresos fa realment la vida, i no importa rentar vàters que ho he fet. Al tercer part Mialet ja tenia el problema resolt. Però el segon s,ha endut la feina més honorable. Marx és un enganyabobos dels que se senten distrets d,un caramel davant un predicador de veu Tronaire. Júpiter, direm, la causa atea és infantil, dic ariadés i repeteixo, i repetiré.

Cal naturalment dissociar sempre aquest fet de la noció FEINES DE SERVEI. Tota feina fa llibertat i servei independentment de com se la valori: una nosa o una dignitat responsable cara la galeria.

Les dretes hispàniques no menteixen quan afirmen que les senyores han d,aprendre de cuinar. Però encara ens ho salva que l,aliment transgènic ja és global i omnímode a dates dels vint del vint-i-u, i ni que la cuinis, la carn i sobretot el peix, ni que maceris la verdura i la fruita no tindran més virtuts que un flam de laboratori de La Fageda.

(La Fageda, per cert, que atropella la marca de referència grega, de iogurt ΦΑΓΕ i ningú no hi diu res, en diferència amb la PepCola Balear i el seu contenciós Estatunidenc.)



Les esquerres hispàniques solen ser catalòfobes com qui més, però necessiten del nostre sentit avançat de l,actitud religiosa més propera a natura, que tenim els rotgets.




Solució?

ELS AMERICANS NO SÓN ELS ÚNICS QUE CREUEN EN SI MATEIXOS.


Mantenir la jovenesa d,esperit passa, i ineluctablement passa, per escoltar la joventut i els seus punts de vista, raons, lèxic i problemes.

Molts homes versats en psicologia o coaching creuen que han de posar un ritual de comprensió intergalàctica o algoixí. 
Cadaquién que ho faça com plau, però escoltar el discurs d,una persona passa sempre per identificar unes claus de raons que no tenen perquè ser les que jo he estudiat a l,escola ni vist a les sèries americanes i films.
Categòricament l,argument psiquic és un sempre, i una és sempre la color de la coartada.
Mateixes persones, categòricament mateixes delinqueixen mateixos delictes, categòricament mateixos: el CP (codi penal) a l,ús aquí encara funciona. És com dir: les rosses per Capriles, les morenes per Maduro, o les les rosses embassament els poetes, etcètera. Miracle? Això insisteixo: FUNCIONA SEMPRE AIXÍ.

El costum pervers de no esmentar ni resumir pel.lïcules, comai hi tinguessin un tant per cent amb la producció, s,explica de forma natural en el NO VUI PROBLEMES.

Les persones, doncs som parets: si la comunicació no es trenca ni es torça, si la meva esperança sapigué deixar de fumar pel mitjà de la FDV (Força De Voluntat) així jo, quan em convingui: aquest és l,únic caire que la relació social afavoreix de debò la individual, mentre tota la resta són impostos: si no tens propietats, els lloguers, i si no llogués, els IBI redibi…


Enviat des del meu iPad





Comentaris

Entrades populars