L'enveja

L'enveja és un dels sentiments que hom experimenta per donar pressa i posar pressió a l'hora de despertar la seva ànima.
Si l'homòfob resol amb violència projectada la part de la seva sexualitat pròpia que no vol desenrotllar de cap manera, l'envejós, en canvi, necessita un contracte social el més properament aparent per tal de poder solapar els continguts del pare, o la seva projecció, la del pare, en qualsevol persona de més ciença que ell.
Si el coneixement és dual, l'envejós no comprèn com s'esdevé impossible el constructe conceptual intel·lectualitzar-lo només un, que necessiten la col·laboració binària.
Dins les persones que envegen Pau Bielsa, Pau Bielsa hi fixa una cànula es de la qual a l'ànima extreu el discurs i les qualitats dels seus projectes durant tot l'any.
Així és com, per exemple, entre tots, hem resolt el problema de l'esquizofrènia de manual, i mentrestant, els jos, de les persones no ben educats ni equànims, segueixen posant mala cara, però aquest és el seu infern i jo no hi he d'intervenir pas.


Comentaris

Entrades populars