Regalos Pau iii

Nou regal de Pau

+
Pau Bielsa Mialet
OSCARIS ARDORES OSCAR SCIT CRESCERE SOLVS!
Bielsa Poeta, 2,009
D’ÒSCAR TOTES CREMORS ÒSCARSAP ACRÉIXER EN PERSONA!
*

De la traducción PPMBMRRSA 8/1/16 13.01 h. Expl sssht.
+
Ontologia de l’Esperit paubielsamialet

+






Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Cert per pbm març 1.997
Hospital de Terrassa, consultes externes,
Dr. Joan Alberni Coderch
I ajudants!
Especialitat: psiquiatria.
Usos: CODIS DE VOL, I DEMÉS.

Ontologia de l’Esperit paubielsamialet
La activitat del esperit son curses incessants en moltes direccions a cada temps, quan escau, la seva passivitat es nomena autisme. Desarrollar el principi en forma de paradigma complet (vertical) paràbola (vertical i horitzontal) o bé metonímia (horitzontal) francament, sobra: la filosofia no s,explica. Sols dir que esperit actiu i passiu son irreductibles en un ser atenent els interiors i exteriors, que hi son ambdós, segons el principi heracliteu
PHYSIS KRYPTESTHAI PHILEI
Un ésser despressiable si em despressia, en qualsevol de les meves formes comunicatives o íntimes, donat el meu historial contrastat de certa habilitat i profit, ella mateixa em situa en un pantoner policromat de meravelles místiques i llegibles al seu inconscient partint del capdecony que em fot a l,escrit, el cul a l,escrot, Precisament i exacta perquè soc batejat per si mateix de tot excepte menyspreable. El judici del menyspreable es or de l,or, el monstre existeix destinadAment a fer selecció per buidatge constant, del ALPHA.
Tota la dona catalana, hores d,avui, està perfectament aconscienciada que el masclisme que la sotmet es quelcom molt i força mes subreptici, que un acudit sorneguer: es, precisament, quan un home empra un recurs vulgar com aquest, que indici segur hi ha una victòria mes sobre la voluntat femenina, i ben bé tens raó, estimada xoni casteferenca, quan no pots entendre el GAI.
SOC GAI, I NI JO NO PUC ENTENDRE-HO, com es això, que a tu prefereixo i prioritzo emborratxar un Òscar de vint-i-tres i mig de verbal a birres barates i poder besar rufianament i barribaixer, els seus rots tronadors entre besades de cirera al carall i la cara, i ben endollats i empollats del veritable i frenètic exàmens selectius l,un del altre, dir-nos senzillament amor en presencia de llet rebaixada en un got de rom Cacique, on acabem d,ejacular ara si, netament, i renovem juraments d,esperma i amistat eterna mentre bevem entrellaçant els braços com en l,enèsima Noces que ens hem marcat per no acurtar enveges entre tercersexes, estil catedràtics, Perapois, i posar-los en la pista directora de l,on trobaré la VERITABLE VIDA!
Aleshores quan, propietat de plusvàlues mítiques i de treball universal han esdevingut les mateixes, hom es troba en situació exacta de demència total irremissiblement segellada. Pitjor inclús que anar a raure sota el pont a escalfar amb ginebra les nits dels propers quaranta marçots. Dementre, gastar contes d’Eneas en una situació universal es allò que sempre fem tot hom i don que sabem gastar-nos vida de vida d’iguals, atlètica i perfecta, l,alçada encimbellada, entre nosaltres, del pur i natural civilitzat alfa. Raça ària, senegalesa, hindú, pakistanesa: la primera lletra de la virtut abecedaria sens fineix en tals quatre exclusivament, qui ajudi Pau dissenyarà Omegues Us i Zetes, incloses les Xeix encara Ics, on ficarà tot allò que es pot assemblar a Ricardo Blanco López i els seus afanys de semblar un autèntic català, amenitat i riota de gernacions, nacions i cors de noblesa infantiva i adulta per molts anys.
Gastar mite en universal es la droga mismissima dels culs agradables, mantega dura, coca pura, amb que vivim sempre, i per la qual no arribem a oblidar el somriure del tot per si apareix el definitiu, el matxo que ens l,esbatana per sempre a les fotografies, si mes no. Tal per mi, per tu demà.
Les pertinences de la plusvàlua, si son completament diverses a aquelles del mite, inclús objectiva i materialment, l,hom o la don que es això mateix governa el si, l,altre, el Altre, l,altre de si, el Si, l,altre de Si, l,Altre de si, etcètera: l,univers, en summa.
No oblidis català, que imatge secreta de tu sempre tens la natja, i natja legal, el vult, el teu crèdit universal!
Díjose del lobezno sentimental, y de corazón, puesto que desde el día que supo recordar hasta más allà de los alláses encontraba siempre modo de amar y honrar a sus dos progenitores, los cuales reconoció desde por lo menos la décimoquinta raíz tatarabuelíca paternal gracias a que era un Lobo, con ciertamente limitado instinto gregario y mucho amor familiar, casi llevado a extremos calabreses, como se diria en latitudes, por lo menos por aquéllas a ésas cercanas, de hoy en día.
Al percibir su mamá que movía sus ojos estrábicamente cual cura de confesionario frío entre coses decamerónicas, entonces ella le vino a llamar el Girayguou! Cánido degradado, o algo parecido a perro gregario, que resultava ser el pan de oro de las entrañas del pueblo entero de canidos caballeros y por supuesto, lobeznos lo mínimo.
Y por el natural de destino irrenunciable, le dejó a merced de las ovejas de Monteallà de Lostraspiés, al otro eje de la ladera del valle fèrtil de Ureix.
Las ovejas le aceptaron sin pedirse por sus diferencias ni linaje, puesto que, como se sabe, son animal gregario y súmamente estúpidizado tendiente a las bajezas del vientre como son la comida entretenida en el papeo cual droga para seguir adelante, o al menos pensaban, adelante, puesto que, si les viera u viese el ojo lateral, o tercero o cuarto o quinto si lo hubiese, entonces el metónimo de la continuidad, la discontinuidad, el progresso y el regresso fueran otros, a plantear políticamente, primero, en el Parlament de Berenguer Belltall hasta inspirar, para más luego, el congreo de los Congrejos.
Lobezno de estilo, nuestro Pau Blunt temía ciertas pequeñeces asíduas y habituales, incluso amigas, a oídos de cualquier cegato o menos narcisista que su edad requiso, por lo que no reparava gestos salivales en explicarse cual poema malo y dar habida cuenta de todas sus acciones y transacciones económicovitales, como la compra de dos camiones cucos para hacer llevadero el camino al matadero.
Les prevenia a las pobres ovejitas compañeras que más allà de la ladera del valle de dónde viniesen o vinieran quienesabencuáleslcientosdemales, no circularan, porfavorcito! Puesto que deberían mudar algo más que la lana, el pensamiento, si llegaban a pacerse por tales andurriales.
La solución de Pakistan para la Índia, osea, el churro de Ghandhi, y demàs, ilustran el insostenible de la democràcia espartana del quinto aC, una mierda, vaya, para la cual Weimar predico desde el principio una solución ontològica que hoy ya existe, arrimada encima de cizañas contra la noveldad, y triumfa desde pequeño. Red Social, estàs ahí para quedarte: el protocol espartanopakistaní de Red Social es evidente, y evidentemente eficaç sin quema de pinos, árboles y terrenos vetados AlbopaLl.
El primero en señalar ontologia como única solución al superpoblado puteador y puteado humano in crescenzo, naturalment Nietzsche: siguió de cerca al predicador luterano e incluso le obedeció en su propio y sacrificado protocol extremo y autoabolitivo, para el tipo del cual hoy en día basta con desactivar una cuenta de Netlog y activar otra en Facebook. Le estilizó e incluso le mejoró en cientos de miles de detalles.
NO VAMOS A COLONIZAR PLANETAS, VALE? Nos quedamos con el de siempre, que si no suple, abastece!


ONTOLOGÍA COMO PLAN Y PROYECTO TEMPORALES SIEMPRE CONSTAN DE UN PLAN QUE NAVEGA INFINITAMENTE Y UN PROYECTO PISANDO EL TABÚ, Y EN ESTO CONSISTE, SIN PROBLEMA, ONTOLOGÍA.
La mateixa divisa amb la qual anem adquirint energia és l’energia mateixa que comprem.
Segons arribó a entendre, después del recital amb el qual jo he fet la part llargament i històrica obscurantistada, tot jo, dins el segon tram simbolic de justicia expressionista a l’americana que ja l,original semblava demandar a crits, el poeta biervillenc es regala el luxe de sentir-se republicanísticament àdhuc cristiana al costar del familiars del criminals de la FAI i el POUM I, malquetot, passa la frontera.
Sembla, nomé tansolsament baixar les cames del cotxo al segur llogarret de la fransa, nomenat VILABIRRA, percepciona l’home, en satori lluminós i immediat que s’ha fet la pitxa un lío, que ha de tornar foscomfos, ni la Falange no van per ell ni els seus. Pla entre ells. És el summe moment de la màxima experiència humanísticament humana en la qual hom deposa els palsdecec narcisistes i es troba, essencialment més fort que feble, més estalvi que perdut al mirall que de si mateix i pública, calladament ha anat afaiçonant tota la vida i li respon amb certa seguretat de si i dels seus immediats. Del poeta, cell dins el qual QUÈ LI HA DONAT ELS TRENTA ANYS D’ESTUDIS SENSE FARRES ALCOHÒLIQUES A L’ACADÈMIA DE LLETRES. El poeta veu de cop que Ell en Si Matriz posseeix tots els Protocols Universals de la seva absolutament tranquil.la Pau.
Elegies de Bierville encarna el senzill protocol del Bon Retorn i l’agraiment a la Pau Militar, que de primer donadora dadivosa dels anys de comprar a la fleca de Foix de Sarria sense Bales xiulant a les urellas.
Alegría!La música moderna nació cómo resultado de un corte traumático contra el teatro de variedades mayormente y sincronizada en Nueva York Barcelona España y alrededores lo que significa vinculado con las guerras del planeta en el siglo pasado qué el Señor Lou Reed tubo que renovar la fuerte apuesta que realizó a favor de la música tonal cuándo el pueblo negro cansado ya de tantas hostilidades de raza amenazaba con propagar la total absoluta e incomprensible atonalidad modalidad en música lo que significa para entendernos la música de Bernstein osea mucho ruido anche tímpano roto para nada
Los conceptos atonal y modal son viejos conocidos ya de la música blanca americana de finales del 19 hablamos del notario notable después de su muerte Charles Ives.
En modo secreto, desde Wolfgang von Mozart por lo corto se practicava la atonalidad libre, como mero ejercicio puteatorio de beethóvenes formalistes, y como simple diversión que siempre tuvo que ceder ante el nuevo Lou Reed de cada siglo: LA MENTIRÀ QUE CONSTRUYE EL TRABAJO INCANSABLE FUE LA MISMA DESDE TIEMPOS IMMEMORIALS HASTA MAÑANA MÍNIMO, COMO.
L’ontòleg no solsament neuropeptitza els veritables talents encenent-los de veritat històrica en progressió discreta dels segles, també poden aparèixer els contramonstres de la civilització, com els dos que esmento seguit. Tot i malgrat les evident, indiscutibles i bàsiques solucions opostes i contradictòries en la factura final dels seus llurs sengles productes de pura arquitectura, Antoni Gaudi i Tul·li Ciceró, separats en el temps de dinou centúries, el primer ctalaà, el segon natural d'Arpinàs, mantenen la semblança de vides exactes i exactament paral·leles en molts trets de la intenció personal i pública.
Tots dos es relacionen amb l'Estat de manera assídua i casolana, tots dos parteixen de la pobresa, i la recorden, tots dos pateixen sovintejats atacs de pànic i temen per la seguretat de la seva persona, tots dos ofereixen solucions constructives, un en la construcción mateixa dels edificis, l'altre en la del llenguatge, que esdevenen màsters de les estructures que són, poc més tard, considerades genuïnes de la seua llur pròpia nació.
Aixi fon com l'ignorant sempre ostenta possessio dels iguals i mateixos o similars si mes no, asos en maniga que vuits i nous a ls solapa del coll, tan i massa sovint ben planxat per la mateixa senyora que en cada apat espera ser informada amb completa diligencia del espontani efecte de la coccio sabuda el qual massa sovint recerca en la primera resposta de pur protocol sempre de l'alpha, ell com ella. Iguals.
Hom idealista conté els protocols sencers del’idealisme, a tots els punts de vista segons funciona l’arma de Xenofont: és temperat i se sap trobar en el vestir correcte, inclús estèticament i eròtica fins acceptable per no dir, a desdir, que era un home decent allà on va, de l’etern postadolescent vivint del zodíac que trobà en la historieta Delós despuntat per primer cop i sollevat a la serp fastigosa, sí, però altament còmica i humiliada al nivell de la seua vulta estirada a les deu de la nit al llit de molles, de maneera que: l’idealista desitja posar-se enmig de la creu cristiana quan MHS, el líder, hi semba patir, un amic poch més informat de la maquinària de les intrigues vel·leitoses i insubstancioses matèries i immaterials substàncies estatals, del màxim interès fins que passes als memes d’en Cabronazi, i li fa avinent uns mots que són els que seguiran, que idealista no pot rebre sinó com el borrratxo decostructivista que porta el gos als braços, i resen : “Millor que posar-t’hi i mirar des ddlmig de la creu, Idealista Pau, t’hi poses i t’hi mires des del Resquitlló de la Creu” i Llorenç callà.
Costarà, qui sap, a Pau encontrar-se místicament amb la idea del Resquitlló ,,,substancial, de la Creu, accidental, insuficientats insomnis iedidors de la vetlla diürna, que encara li venç quasi totes les nits tret de màcim tres del agost;.......-









Valls, despatx de casa Lantana-Mònix dilluns 4/1/2016 començant a complir designis ANNALS.
..-
Como todos y cada uno de los papismos ultrapapales (y los apócrifos de Jesús jamás llegan a hacer comprensible el mensaje a tal punto de debate) el puro orwellanismo, si se le prendía fuego por la parte de la esperanza del mismísimo autor en acción eterna de las gracias al azul balístico, entonces viene a decir el famoso GAVDENDVM EST de Lucano, y, pasado el fatídico y mecanizado año de Satám, el de las milicias Internacionales, 1984, GAVISUM EST! Y por ende, el buen entendedor de Georges Orwell (((((()))))) supo de inicio el contenido primero que fue, de su noble e inglesa mano, la glosa de Bielsa: (con modèstia del verbo:) mi parte luminosa es para satisfacer noches solitarias de mi querida y rubia hijita, no la mires tú, continuador mío, fíjate que te estoy argumentando que en el año 1984 la tecnologia serà suficiente como para darle carpetazo definitivo al sufrimiento humano de toda índole, así como al vegetal, y también al mineral, el cósmico, el animal un poco mád y sobretodo el plerómico universal.
Siempre miramos a la luz de Onán Caramelo Poema y està claro, Facebook tiene que esperar, por lo menos, 4 lustros más allà de lo que nos predijo la amistosa e anglòfona, cierta entre certitudes orientatives y extremes, càndida mano de pura Leche nutriente.
Y vamosallà, al ataque zapruderiano contra el Mismissim, el boziferador del gran fantom: CAPITAL, PLUSVALIA, LIBERTAD, CLASE, PUEVLO. El pentacefalo mostru hydraico, vamosallà guiemosnos de la plenalunia Orwelliana y descifremos que don Carlos tenia mujeres a su alrededor de las cucales dependieron su sustento, en primera instancia, su representativa ropa limpia en segunda instancia, y ya para encontrarse en la Tercera Fase, su entera pervivència posteridable por herederas cachondas añoradizas y tiernas, en suma: HEMBRAS DE HUMANO.
EL LEGADO DE K. MARX ES LA ESCUELECITA LUTERANA CERCA DE FRANCFORT DONDE HABITA HEIDI. SU ABUELO, Y CABRAS, PA CUANDO SE LAS NECESITE, CUENTO CHINO PARA LOAR A LOS INVENTORES DE EASYPANEL, QUE NO TARDARAN MUCHOS SIGLOS EN APARECER, JUNTO A SU APÒSTOL GUILLERMO PATIOSTRASEROS. eixit dominis.
La Ontología del Desarrollo se comprende Harto fàcil bajo el símil del autoengaño, que expressaré en abstracto y bajo luz de paràbola, (jamás, hasta el momento, de forma conceptual, por simple y puro respeto luterano.)
Figurarse un espejo cuántico de grandes éxitos simbólicos, pocos materiales, y alguna derrota, dentro del número abstracto adoptado por mi pròpia imaginación, osea, límite, es altamente saludable.
Me voy a tirar a la piscina. Para mi Seguridad, necessito informes sobre la temperatura del agua en relación al setenta por ciento del componente corporal de mi mismidad relativo al  de la media de la comunidad existente en la piscina, para no provocar demasiado ni mearme en los meollos de ninños, muy dañinos para mi, como el escarnio, el cual, empiexo a comprender que contiene mucho de lenguaje universal incluso teatral, entonces necessito la temperatura exterior y previsión de humedad mediambiental popular de mi pueblo y presión atmosfèrica porque si me gasto los cuatro euros en impressionar a esta chica que me gusta y aún no ha fijado sus vultos en mi duda exagerada, entonces me voy a quedar sin el reparador bocata calamares gigante, y mama? MAMÁ JAMÁS ENTIENDE!
Què deseo? Qué Quiero! Qué debò hacer dominar? Cál es el termino de mis deseos y voluntades señoriales? Me he quedao con la cara de la chica? Me voy a ganar su perdón o su risa o su SÍ? Tiene hermanos u/o padre, la susodicha? Estamos fabricando información.
El mismo olor de cloro intuitivo me indica el momento piscinesco para mí mismo, y mi mismidad en vistes a lo que apetezca. `Demostrada queda pues, la ontologia en y del desarrollo. C, Bielsa 2016 enerp 16 3.39h .
La mateixa Llibertat, puc dir, sempre en clau ontològica i maldant per evitar conceptuals tecnicismes del servilisme teutònic més fastigós que podria persuadir o animar els blaus d’ulls descendents de la il·lustre batalla de Teutoburg (14 dC) i la subsegüent medalla del lloctinent Varus en la camisa del Germànic, mai prou avorridament i indesitjablement conjurada en la sogra, i quan no en la mare o la padrina Cubells, si no es pot en la seva ombra de fraternal masculinitat lo rei meu en Jaume Cubells i Sanahuja, del qual moltes escultures exposem a hores d’ara, de manera PRÀCTICAMENT universal, idonc, redistribueix sempre els espais de desencís així com recicla els antics fins que hem anat a parar al punt que allò que conveníem a anomenar TIMBRAIRES DE MATINADA o més enigmàticament AGRESSIVA I INCONTESTABLE,quasi vacil·lona, ULTRADRETA ESPAÑOLA ara aquest espai de AAA TORNAREM PROFESSORS UNIONISTES! Es ocupat i a perpetuïtat en exclusiva numèrica indeterminablement incontestable pels independentistes catalufus que mai nos van enterar de res en les seves costellades i mitjanades de xai amv cerveses DAMM. Demostrada sia doncs, l’ontolgia del escorridís i lliscant tostems, espai polític de la nazió. Per Gaziel, ja ho va dir si haguéssiu escoltat.

ATENCION ONTOLOGICA DEL ESPACIO-TIEMPO.CAUSA y si cale, CÈLIA CRUNXXXX
Empecemos por la ontologia del tiempo que reza el tuit sencillo y nada parecido a conceptual ni rubio ario perfecto quemecorrroooooo con el soldado gravado en los calçotets la svastikaaaaa en el paqueteeee o llo kiero serh BIOLADA
Atened al Ejemplo (Causa es tiempo de Tiempo, a su Vez espacio de Espacio:) mi causa: odio al independentisme català, mi tiempo: manifestacions nocturnes i fredes, mi espacio: mi atico. SU causa: CatalunyaLliura, SU tiempo: Notanimtems! Obien Altemsasgota, SU espacio Almon Sanse!

Renoi i Manoi, Hospalolla! AKETS NO SON ELS 450 DE LA CATEDRAL DE TGN EL PASSAT PILAR DE LES ESPAJYES DE ÑA IMPETIAL TARRACO ULTRESH!
claaaaaaa la favrika dindapamida!!!! OI!
ARCELONA Mas ofrece a ERC entrar en el Govern en funciones si hay elecciones... Mil personas convocadas por la ANC piden en Barcelona "un acuerdo" de JxSí y la CUP Concentración de la Assemblea Nacional Catalana (ANC) frente a la Catedral de Barcelona para exigir un acuerdo entre JxSí y la CUP que posibilite una nueva legislatura en la Generalitat catalana que no haga necesarias nuevas elecciones. (ANC) Piden que se desencalle la investidura y se eviten unas nuevas elecciones catalanas. Coincide con una tarde de negociaciones 'in extremis' entre ambas formaciones. Otra marcha exige a Mas que ceda su candidatura a la presidencia de la Generalitat. ECO  Actividad social ¿QUÉ ES ESTO? 31

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2644105/0/manifestacion-anc-cup-jxsi/entidades-soberanistas/cataluna-politica/#xtor=AD-15&xts=467263
LA ÚNICA DIFERENCIA QUE ME AUTORIZA AL ESCARNIO RADICA EN MI PLAN CARTESIANO OPUESTO AL DEL OPONENTE: visto por ultima Vez en Maspujols, Reus, apòstols del cometa Hallewwooop, suïcidis col.lectius. El vegetarianisme es sempre sensible a Fuentes Extaterrestres, i facilment persuadir-lo al suïcidi es tasca minsa.
Latifundio de verdes mares
ciudadela de pescadores,
bancales de borriquetes
surcos sembrados de olas,
árboles de ricos frutos
con sabor a caracolas,
niñas que coquetas cuelgan
plomo en sus tirabuzones.
Vivir una noche de hechizo
por debajo del cementerio,
desnudos en la madrugada
ocultos entre las barquillas,
palpando tu cuerpo celeste
lleno de embrujo y misterios,
robando tus besos que tienen
sabores, aromas de la vainilla.
El Paseo en la madrugada
entre temblorosas palmeras,
abrazando a una muchacha
susurrando una habanera.
Caminar la húmeda playa
viendo romper la alborada,
mientras arriban los barcos
que vienen de la caballa.
Los bloques de tus murallas
el resplandor del Pirulí,
la cúpula de oro bruñida
el minarete del muecín.
Desde tus torres miradores
anunciaban los vigías,
la vuelta de los galeones
para júbilo de sus señores.
Las viejas calles sombrías
tus alamedas recoletas,
los encalados callejones
sus luminosas plazoletas.
Hermoso ocaso de fuego
que flamea entre las esquinas
del Balneario La Palma,
el Castillo de San Sebastián
y el de Santa Catalina,
bajo este danzando inquietas
al ritmo del Vals de las olas
están, las barcas de La Caleta.
Onethology from t'he self identitaatt of James' sex most significant causes of being worried about me, is that of my open simpathy with fascism, in all its forms, as I agre total and complete and perpetuously that thinking with honor and art of war. I always persuade he man by telling a man that At my home there is a neó fascist regime and HES the King and me the primer ministre in stereo of wanted or even wished. Meet imes i try to fall asleep with James, music in my ear all the time, and then i leave my right hand half open, as when I wake it feels like somebody took my hand with his in Any charming and releasing from fadigue, a relaxing dream that always does t'he done doing.One night, James Blunt told me that, in the seek of high inspiration for his best songs to be written, he often goes to kindergardens to listen to s'houts and screamings of children, so he gets the melody and encourages his sister to put it into music and words looked for my friendship for a long time in secret. I had built the strongest structures in my life as a spanish statal teacher. By the time I began my job with the highest security, he, my James, produced, after a year from its date of release, his first album next to my face, always sounding in my Plana bus In going to work and home. From that date, october 2.005, the album for "bedlamites" became the whole world known. At the releasing of the third, named Some Kind Of Trouble, I had made up mind and the fourth february of 2010 decided to share my full life time with James Blunt. I destroyed the most secure structures in a man,s life, that of being a state worker, for an adventure. I got angry with my colleagues and pupils helped a LOT. Colleagues were so stupid and easy to manipulate At my will. The state put me in a trial that dealed about my tastes and personality. I passed some time of hugue anxiety, and got my jubilee with the best degree in honours. I left two times the oficial catalan state doctors well convinced in two opposites, the first, in 2011 convincing of my health and second, in 2012 convincing of my aches, both completely. As in t'en months I was completely cured and completely bad, passed less than a year of jubilee and, due to my own creation, the musical codes made by míxing songs in the iPod, James dared to contact me directly. And from that day on we talk every day about everything in detail. We have the best confidence, only under one condition: I told clearly mr. Bonez that I couldn,t afford his friendship one less we call it love, so we could develop by musical codes a complex of feelings and poetry healthness for both patriot pureposes. After long hesitation, he acceeded to love, or call it love, and we went on as world docteachers Playing even opten on secure Chancellor vips masturbation for the simple pleasure of being together saying things about, for floerleges, mate,s inner beauty on an anus suck simple as it IS meant forward and beyond these elèctric spasma often currently occurring on their exactly bon virtual happening both happy a we are.. I am not At all Gay, but I can get self excited with the use of Gay porn and of course, Gay protaseis like fine Cedar Wood extremely and hugue inclinated phalli that never fail on t'he researsch of Myself on won own lonely point watched and judged always B-Y you, my dear Mr. Only James Bonez.
And so, went all MY queries on response even of a Greenpeace bottled liquor of vaginal essències from t'he very depths of dear Carmen Ddespaña, MY dear and ugly gipsy girlfriend that at age of twelve saved evangelically MY soul and body next on excess to t'he sauvage andalusí, al most mossarabic and coloured fountain warrior of raindrops penis  sharing of young men self soft touching at t'he most sensible of own existance, really analogical,, t'he ever succesfully first on our and every man opten Dolors lifes and històries, too hilarious to feed on letter.. All my sex experiències are with women, as is supposed for James. We both speak good things about our bodies like two thatletes, Equal in the Sport of poetry and communication that IS never meant to carnalise orgies, nor, of course, t'he ones that become pleasant, directly never those who end in anthropofagy, at least of a clítoris piece fried with xips in a paperine. HAT,s all!


En el mismo momento en que empiezo adolecer de un bar nuevo no me preocupo en médicos batas blancas de máxima ocupación residencia el identificar al huésped que me transmitió la sarna sia perro vegetal o Pere Poy entonces me hago su amigo tengo largas charlas con él hasta que en fin se reducen a un pequeño punto dentro de la oreja el cual puedo rascar cuando quieras hasta que desaparezca este es el amor hostil el amor conductual el amor funcional esta es la pura ontología del amor
GUIÓ PER A PALLASSADA BIELSANA A VÍDEO (agafeu lo!)
El rei es mes feble que la multitud.La multitud sempre amenaça el rei.
Els orangutans s,estan extingint per idiotes.
La multitud son tots orangutans.
El rei allarga la vida disseñant drogues drets, i dolces. Les drogues del rei estan fetes de la suor extrema del seu cul. El cul del rei es un dels pocs llocs on el rei es permet a si mateix suar, mentre no ho noti el poble. Cada cop que el rei Sant la paraula REPUBLICA , el cul del rei fabrica suor.
Quan el cul del rei fabrica suor, hi ha un excedent de tabac alers  DUCADOS 25, doncs es la fresca materia primera exacta.
Els americans estimen la comunicació. Amèrica odia els orangutans. Amèrica avorreix la idiocia. Amèrica estima el borbó. Cada cop que un orangutans amenacen el rei de pensament o paraula o acció, la propaganda americana guanya adeptes al Borbó Sexxx (VI) convertint molts fumadors a DUCADOS 25 posant-los en el concurs para robot de la tabacalera, plusmarca mundial carilló 94 anys i mig mes la gestació, el sigut i el record que ja s,està extingint com la flama llatina l,any 414 aC.
El rei gana, en cantitat i en capitat. I en qualitat.
ERGO VISCA EL REI VISCA ESPANYA BORBÓ, ENCARA TE ESTIMEM!!!!!!!!
Sonet del esperit bipartit
Ja som quatre a estimar: el teu esperit
Vola en la meva casa en vostra el meu
James teva majorment i un gran malson
Bernat de no t,hi arrisquis haurà entès

En fi guitarres, d,un malson poc mes
Que el somni de les ombres del malson
Ni això o al jubileu o bé Dedeu,
Si t,has llogat a l,hora i no esmarrit,

El cul Suprema de la Llibertat total
O! l,hora nit i dia fausta ja ho comprens:
Bon Deu que es comunica es sols que sempre ho feu

De deu a deu exacte i deixa els plors al freu
De cel i cella qui per no saber ni sap la creu
D,enganxifar-se als cossos sucs de pròpia deu!

El protocol que Carles Riba i Clementina Arderiu saperes, Jordi estimat, desxifrar-lo, i saps i sabràs! Conte la informació exacta de la desfilada del cabdill a Diagonal, l,hora, el dia, veniu engalanats a la gran decennal. No ho entenen, per que? Havia encara néixer Bonet Maria del Mar assassina guitarres, no era ni pensaments! De deu Llach la Lluïsa reciclada a sucia lista d,esquerres rarot es com conya de garota estel.lada amb ous esclafits i fetge de xoni castefana (juro, n,he menjat, d,això) i al gran fast de Diagonal, EL GRAN FAST ,HE POGUT, de ffv, el Cabdill Indiscutible gerent de les Espanyes miserrimes i la feliç patata fregida, cocacola quan la va demanar Berlanga amb ben trobat, senyor Marcel Proust gravada a Guadalix de la Serra, i Pepsi quan Aigües De Ribes va arribar a la li trona tres bil.lions, doncs, venia a dir, IN MENSAM BERNARDI QUIS NON EST NON EST IN PARTY. he dit.
Ontologicament esclarits, i no cal pas mes de res, ense sont, idonc, els dols de la llibertat alegre, i el punt exacte on l,alegria esdevé un indemostrables deus!, indemostrables graus indemostrables ni davant Pere Apòstol, ja no tinc alheghrhia. Chordi.

Enviat des del meu iPad
ADHEUH. MORRRHU MOL UmILLADH itris.
En PAUPEREMANUELBIELSAMIALETRULLRABADASANSARMENGOLORWELL va morir la cristiana data passada del any 24 abans del Bimil.lenari de la Santa Putada que Pare Obliga a Fill Natzaret, en catorze de setembre, un quart de falta molt ANS no surti el sol per copa d,una estúpida primipara que raó ni tenia idonc pas hagué parit mostru, ANS bell Roser de elles roses flagrants, amor meva endifunt, record al mes ençà de MA BELLA TOMBA TRISTOIA, en ple gau de començar curs de professor jove encar.
€.  +.  =.  78.772 (18/12/10:) mm.




<<NO PUEDO ARREGLAR EL PUTEO INCONSCIENTE EN EL PASADO, PERÒ PUEDO PUTEAR YO MISMO, EL INCONSCIENTE COLECTIVO DEL FUTURO, DE MODO QUE ME QUEDO SOLO EN EL MUNDO JUSTOATIEMPO PARA PASAR LA LOTERIA POR LA MAQUINA Y COMPRAR CUATRO RUBIOS, YO, EL FIEL A DUCAQDUNX 26>>
Conytinuaraààààà-----,,,...

En el mismo momento en que empiezo adolecer de un bar nuevo no me preocupo en médicos batas blancas de máxima ocupación residencia el identificar al huésped que me transmitió la sarna sia perro vegetal o Pere Poy entonces me hago su amigo tengo largas charlas con él hasta que en fin se reducen a un pequeño punto dentro de la oreja el cual puedo rascar cuando quieras hasta que desaparezca este es el amor hostil el amor conductual el amor funcional esta es la pura ontología del amor



FAX 977242607
CASTELLANO POR DEFECTO DE KINDEL
bien querido doctor Pujol:
Debe comprender y mi esfuerzo radica en que sea usted el primero en notar, los dos ápices relacionales de mi entorno afectivo inmediato que han matizado y cuajado a fecha actual.
Primero: Esperanza Mialet, mi conviva actual, admite posible operación de prótesis en muslo izquierdo en PIUS (!) durante el año en curso.
Segundo: LA MISMA, desea comprender la convivencia dentro de un geriátrico posible (de pago).
Es de mi sumo interés prolongar la amistosa y tierna razón reciproca y común que empezado el año practicamos disfrutando cada día en casa.
Por ello ruego concierte mi próxima visita durante octubre 2016, gracias, usted colaboró y continúa en demasía de regaloso  altruismo puesto el puente máximo que resuelve obrar entre dos generaciones presentes, una analógica otra mas avanzada, incluso Órfica hasta donde abastece poder, cada vez que pasamos los diez minutos mas intensos de mi vida jubilada.
Dudas y acuse de recepción, ninguna duda, yo a sus ordenes, tengalo cierto siempre. Y suyo,
Pau Bielsa i Mialet

ENVIAL, EUGENIA, AL MES AVIAT, ACUSANT RECEPCIÓN SI NECESSITES ELS ATRASUS CAIXABANK DONA A MI CREDIT, AL MATI ET TCO PER DUBTES, CAL IMPRIMIR I FAX,
PAU BIELSA MIALET
15/01/1975
40 ANYS DEDT
52594629
PASSEIG ESTACIO 5 6,6
VALLS
EC SOLTER
CLASE PASIVA DEL ESTAT
,,



1.

Publicat fa 5 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
2.
JAN
8

La Bacant Nouba dels Temibles Ultres!!!! :)
C: Bielsa 2016

hala
La mateixa Llibertat, puc dir, sempre en clau ontològica i maldant per evitar conceptuals tecnicismes del servilisme teutònic més fastigós que podria persuadir o animar els blaus d’ulls descendents de la il·lustre batalla de Teutoburg (14 dC) i la subsegüent medalla del lloctinent Varus en la camisa del Germànic, mai prou avorridament i indesitjablement conjurada en la sogra, i quan no en la mare o la padrina Cubells, si no es pot en la seva ombra de fraternal masculinitat lo rei meu en Jaume Cubells i Sanahuja, del qual moltes escultures exposem a hores d’ara, de manera PRÀCTICAMENT universal, idonc, redistribueix sempre els espais de desencís així com recicla els antics fins que hem anat a parar al punt que allò que conveníem a anomenar TIMBRAIRES DE MATINADA o més enigmàticament AGRESSIVA I INCONTESTABLE,quasi vacil·lona, ULTRADRETA ESPAÑOLA ara aquest espai de AAA TORNAREM PROFESSORS UNIONISTES! Es ocupat i a perpetuïtat en exclusiva numèrica indeterminablement incontestable pels independentistes catalufus que mai nos van enterar de res en les seves costellades i mitjanades de xai amv cerveses DAMM. Demostrada sia doncs, l’ontolgia del escorridís i lliscant tostems, espai polític de la nazió. Per Gaziel, ja ho va dir si haguéssiu escoltat.



Publicat fa 6 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
3.
JAN
8

Revolucions de marica l'ultim
Prou prou crucificar el líder clinex artur mas gavarró això vila as jubila ipon elpunt elpunt final dubtes el frenopàtic i directe el venedor última porta la dreta clavegueres del estat criatures adolescents hostal a tant nens de lectors de lectors júlia xavi vas as quiniela

Publicat fa 7 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
4.
JAN
8

RENOI!
Renoi i Manoi, Hospalolla! AKETS NO SON ELS 450 DE LA CATEDRAL DE TGN EL PASSAT PILAR DE LES ESPAJYES DE ÑA IMPETIAL TARRACO ULTRESH!
claaaaaaa la favrika dindapamida!!!! OI!
ARCELONA Mas ofrece a ERC entrar en el Govern en funciones si hay elecciones... Mil personas convocadas por la ANC piden en Barcelona "un acuerdo" de JxSí y la CUP Concentración de la Assemblea Nacional Catalana (ANC) frente a la Catedral de Barcelona para exigir un acuerdo entre JxSí y la CUP que posibilite una nueva legislatura en la Generalitat catalana que no haga necesarias nuevas elecciones. (ANC) Piden que se desencalle la investidura y se eviten unas nuevas elecciones catalanas. Coincide con una tarde de negociaciones 'in extremis' entre ambas formaciones. Otra marcha exige a Mas que ceda su candidatura a la presidencia de la Generalitat. ECO  Actividad social ¿QUÉ ES ESTO? 31

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2644105/0/manifestacion-anc-cup-jxsi/entidades-soberanistas/cataluna-politica/#xtor=AD-15&xts=467263


Publicat fa 7 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
5.
JAN
8

ontología del amor
En elpis de identitat pura Pere Poy resulta enemic gran perquè estima tot de mi a la feina al punt que em peta la plusvàlua mnemotecnica i a classe passo quinze minuts en blanc sense sobre posar-me quan m,ha demanat un exemplar de la tesi publicada meva en el si de la UdG, aleshores accepto Poy com un mal necessari com a mínim i hi dialoga amorosa ment i entregat fins que com en el cas de la maleïda Riallera divertida gosseta Rita la transmissió amorosa de la sarna que em va deixar per record seu perenne i prohibició eterna de relació amb cap altre ghosh inclús de cinquè sexe com ella semblava desitjar després de ser educadissima en no conèixer cap espai exterior a nivell de Mediterrani, aïlla en un punt del oide extern, cabasset, la sarna tota, i amb un SURSMCORDA rasca els darrers vestigis de l,esclavatge obligat de la plusvàlua del cull llogat, i per pur amor quedo lliure d,amor de Director, preparat per a amor de Guitarrhisthu ingrés, però no importats ses ses nazionalitats, idoncs Cremaré la bretanya i ensenyarà el bulli a caçar a Salou a rossa i a lloret en temps de blanqueta llet de pell pecadaminosa a la vista. Putee!.
Pere Ignasi pfivjvdibaena, comparat amb ço QE tens ara en sort, t eres un serafi i un angelet de rilke amich perduts!

Publicat fa 8 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
6.
JAN
8

Quatre estendards de Cubells a puesto aclamaven en Jaume
Del tot cert, allahors que esmapejarem berbers
ELS AÏLLATS! I padrina QE sap i llegeix i padrina
De QI cap monstre edat cap testimonieja
Ni haja a pretendre del úter eixit recorda i per sebre
Un sol pas, QE l,hi dic i la sang tota rebull
I l,amistat entre es fa do abrupte nosaltres i càndid
En la força de falçs i ganivets esmolats
Nimfa! Desares llarg temps despulles reials glorioses!
Ritme dels cent i pocs riu! Que t'en torno renecs
Sexualitzats en allò que per ja nova vida t,albiro
Pels estendards de l,honor ja has, en aquesta, complert
Full de servei i de sang i d,horror cervells a la vista
Esbatanats per asfalts irregrisables a esglai
Súbdit de Cell que t,ha conegut. Renovada requesta
En tu serà passats altres decennis o tres,
Poc ja viuràs en aquest








Segon FAX MATEIX numero, quant puguis.

Estimado Dr. Pujol y Domingo:
Para atender mi demanda del momento, echele un vistazo, propongo, a mi extremo situacional de El Morell ocho años ha. Pau, de clásicas, como estructura interdependiente del discurso del claustro de profesores docentes y las ilusiones del alumnado adolescente, veía mi pura integridad psíquica siempre en estado explosivo.
Todo el mundo, incluso el CSMT entero, desea conocer de mi mismidad desde mi misma mediación estructural, ángulo fértil entre los que mas, puesto que le estimulan, a partes iguales, miedo, terror, angustia y dolor.
Siempre provee mi genio, desde la instancia literaria y literal, cesen ruego su presión, puesto que las preguntas del pueblo serán respondidas en los sucesivos 2016,2017,2018 y 2020 gracias,
Pau Bielsa y Mialet.

-------- Mensaje original --------
Asunto Sisplau!
De: Pau Bielsa <enzimidetritus@gmail.com>
Enviado: viernes, 8 de enero de 2016 2:01
Para: cursos@onlinevalls.com
Cc:
FAX 977242607
CASTELLANO POR DEFECTO DE KINDEL
bien querido doctor Pujol:
Debe comprender y mi esfuerzo radica en que sea usted el primero en notar, los dos ápices relacionales de mi entorno afectivo inmediato que han matizado y cuajado a fecha actual.
Primero: Esperanza Mialet, mi conviva actual, admite posible operación de prótesis en muslo izquierdo en PIUS (!) durante el año en curso.
Segundo: LA MISMA, desea comprender la convivencia dentro de un geriátrico posible (de pago).
Es de mi sumo interés prolongar la amistosa y tierna razón reciproca y común que empezado el año practicamos disfrutando cada día en casa.
Por ello ruego concierte mi próxima visita durante octubre 2016, gracias, usted colaboró y continúa en demasía de regaloso  altruismo puesto el puente máximo que resuelve obrar entre dos generaciones presentes, una analógica otra mas avanzada, incluso Órfica hasta donde abastece poder, cada vez que pasamos los diez minutos mas intensos de mi vida jubilada.
Dudas y acuse de recepción, ninguna duda, yo a sus ordenes, tengalo cierto siempre. Y suyo,
Pau Bielsa i Mialet
ENVIAL, EUGENIA, AL MES AVIAT, ACUSANT RECEPCIÓN SI NECESSITES ELS ATRASUS CAIXABANK DONA A MI CREDIT, AL MATI ET TCO PER DUBTES, CAL IMPRIMIR I FAX,
PAU BIELSA MIALET
15/01/1975
40 ANYS DEDT
52594629
PASSEIG ESTACIO 5 6,6
VALLS
EC SOLTER
CLASE PASIVA DEL ESTAT
,,

.Ontología del Desarrollo

La Ontología del Desarrollo se comprende fuerza fàcil bajo el símil del autoengaño engalipativo y malicioso, que expreçaremos en abstracto y bajo luz de paràbola, (jamás, hasta el momento, de forma conceptual, por simple y puro respeto de raza.)
Figurarse un espejo cuántico de grandes éxitos simbólicos, pocos materiales, y alguna derrota, dentro del número abstracto adoptado por mi pròpia imaginación, osea, límite, es altamente saludable.
Me voy a tirar a la piscina. Para mi Seguridad, necessito informes sobre la temperatura del agua en relación al setenta por ciento del componente corporal de mi mismidad relativo al  de la media de la comunidad existente en la piscina, para no provocar demasiado ni mearme en los meollos de ninños, muy dañinos para mi, como el escarnio, el cual, empiexo a comprender que contiene mucho de lenguaje universal incluso teatral, entonces necessito la temperatura exterior y previsión de humedad mediambiental popular de mi pueblo y presión atmosfèrica porque si me gasto los cuatro euros en impressionar a esta chica que me gusta y aún no ha fijado sus vultos en mi duda exagerada, entonces me voy a quedar sin el reparador bocata calamares gigante, y mama? MAMÁ JAMÁS ENTIENDE!
Què deseo? Qué Quiero! Qué debò hacer dominar? Cál es el termino de mis deseos y voluntades señoriales? Me he quedao con la cara de la chica? Me voy a ganar su perdón o su risa o su SÍ? Tiene hermanos u/o padre, la susodicha? Estamos fabricando información.

El mismo olor de cloro intuitivo me indica el momento piscinesco para mí mismo, y mi mismidad en vistes a lo que apetezca. `Demostrada queda pues, la ontologia en y del desarrollo. C, Bielsa 2016 enerp 16 3.39h J




Publicat fa 9 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
7. En poquetes hores, en acció perpetua i quotidiana de paganes divina ls Gràcies inclosa Berenice naturalment, revelarme el camí de la secreta i gau estimança adolescent i vigorosa fins al darrer alè del nostre poeta major Carles Riba i Bracons. Ara com ara ho se jo, en secret indivis amb Nostrosenyor Jesús de Natzaret i l,Invariable Zodíac. On es, on radica el punt per on el qual Narcís mateix, bellíssim efebus, ajuda el nostre home net dragar la doctrina falangista fins al darrer dels seus dies? De qui era la ma que primer dona coratge al il.lustre llogater de Sarrià, Pipican enllà, on la pau i la complicitat ni es recorda de les pures flors que li deu per haver desflorar el punt neguitós , enveja de la nobilissima Ciutadella i Alcàsser de Sodoma i Gomorra, que subita salva rapid el poeta, sabut herald dels gais soldats vinculats pel obscur secret que sotmet obliga i silencia tota la futura biografia des d,aquells alegres i lliures disset, que, tanto s-t passats tres-cents seixanta-cinc dies i quart, amb gran zel neguit il.lusio joiosament del primer conte per ENIGMISTICAMENT lliurar a la mirada hipnotitzats dels nets, entre ells Pau, ama,nt de La Magnífica, La qui te i ostenta el seu mateix nom i títol de Pau. Si el sol radica en poques hores com ahir. Ho dir Cal entendre, per no confondre esquemes bàsics, el fet que, ELEGIES DE BIERVILLE son en si i dintre de si un acte de disserta, vehement i eloqüent practica narcisista, en vistes a prendre alè pel viatge de França a Barcelona, i tot preveient, el Sr. Riba i la seua familia, una infinitud de paperassa i salconduits del bon retorn a Vaçlcarca per als quals havien de posar nervis d,Acer, tot entenent, perfectament, el poeta i els seus mes íntims i pròxims que la situació dels bandejats no era ni de bon tros el perill de Lluís XVI en figurar de majordom en una carrossa secreta. Carles celebra els dons Fastuosos del jo mateix i el pur egoïsme dels divins enfadós os i gracioses designis depenent de núvol ets, i així, a mes, aprofita per obrar unes salves reials al gran projecte, paga i alegre, ja mort, del filantrop en Prat De La Riba. El poeta Carles Rebassa diu, força TRANWUIL, que li tocarà un temps dins el qual l,esperança es mesura pel silenci i el discret. Oportunitat de Platí per lloar la virtut de la molt discreta muller de Ulisses home ric, i emmirallar hi la dona catalana, la seua dona i tot allò que llargament odia la guerra.
8.
9. e.
JAN
8









PERATU
Recupera,t, es una gastritis, dos dies, i l,estomac  resulta tresor i guarda dels nervios. Qualcuna cosa bona doncs be sembla que cest any et reserva, amic.
Del amor et faig la fotocopia exacta de qual soc capas i el gas es kuam el trobes, quan el et trova, AMOR US FOTEU TRILIONS DE PUTADES I NO PASSA REES, US TIREU TONES DE FLOR I NO US OFEGUEU
HI ARRIBARAS? DMENETRESTANT, proveeixo miratges!
Teu cristianamente, teu SEMPRE,
Pau


Publicat fa 10 hours ago per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari
10.
JAN
8

ONTOLOGIA DE L'ESPERIT (TASTET)
C,,Bielsa 2.016 dC
Como todos y cada uno de los papismos ultrapapales (y los apócrifos de Jesús jamás llegan a hacer comprensible el mensaje a tal punto de debate) el puro orwellanismo, si se le prendía fuego por la parte de la esperanza del mismísimo autor en acción eterna de las gracias al azul balístico, entonces viene a decir el famoso GAVDENDVM EST de Lucano, y, pasado el fatídico y mecanizado año de Satám, el de las milicias Internacionales, 1984, GAVISUM EST! Y por ende, el buen entendedor de Georges Orwell (((((()))))) supo de inicio el contenido primero que fue, de su noble e inglesa mano, la glosa de Bielsa: (con modèstia del verbo:) mi parte luminosa es para satisfacer noches solitarias de mi querida y rubia hijita, no la mires tú, continuador mío, fíjate que te estoy argumentando que en el año 1984 la tecnologia serà suficiente como para darle carpetazo definitivo al sufrimiento humano de toda índole, así como al vegetal, y también al mineral, el cósmico, el animal un poco mád y sobretodo el plerómico universal.

Siempre miramos a la luz de Onán Caramelo Poema y està claro, Facebook tiene que esperar, por lo menos, 4 lustros más allà de lo que nos predijo la amistosa e anglòfona, cierta entre certitudes orientatives y extremes, càndida mano de pura Leche nutriente.
Les Bruixes del Segle i catalaníssimes desfollades de Pau anaven directes a Pau amb els seus maleficis multiviperins clamant en aparença de pregària, davant cara sola de Pau, tot i en context de relaxada festa i concurrencia, AI, ESPERO NO TORNARME FATXA EN EL FUTUR, ALLHONTS QUE SARE ADHULTHA QUARANTINA! I si enlloc de fotre tals festes rares, perill de peiraston directe a Pau en dos mesos, agafaren cassoles i l,esqueixaren, llabontas Orpheus s,ha pres revenja total en figura de pau complet, Pau, idonc mira: les putes queixosos del poc sexe administrat s/n han confessat al Factor que'ls ho Feu. El poder Orfic, que se n,esdevé, es total. I gau. Immens, i poderosíssim. EL PERVERS TRIOMFA DE TOT, PERQUÈ EL CODI DEL AMOR ES COMPLICADÍSSIM I PROPIETAT CULTURAL INNEGABLE, AMB APOIATURA NATURAL, OFCORS!,
Perversió torna d Cal entendre, per no confondre esquemes bàsics, el fet que, ELEGIES DE BIERVILLE son en si i dintre de si un acte de disserta, vehement i eloqüent practica narcisista, en vistes a prendre alè pel viatge de França a Barcelona, i tot preveient, el Sr. Riba i la seua familia, una infinitud de paperassa i salconduits del bon retorn a Vaçlcarca per als quals havien de posar nervis d,Acer, tot entenent, perfectament, el poeta i els seus mes íntims i pròxims que la situació dels bandejats no era ni de bon tros el perill de Lluís XVI en figurar de majordom en una carrossa secreta. Carles celebra els dons Fastuosos del jo mateix i el pur egoïsme dels divins enfadós os i gracioses designis depenent de núvol ets, i així, a mes, aprofita per obrar unes salves reials al gran projecte, paga i alegre, ja mort, del filantrop en Prat De La Riba. El poeta Carles Rebassa diu, força TRANWUIL, que li tocarà un temps dins el qual l,esperança es mesura pel silenci i el discret. Oportunitat de Platí per lloar la virtut de la molt discreta muller de Ulisses home ric, i emmirallar hi la dona catalana, la seua dona i tot allò que llargament odia la guerra. Vèncer la natura, tasca constant de perversió.

Publicat fa 10 hours ago per Pau Bielsa Mialet
PER QUE ESTIMO LA IGNORÀNCIA? Es un indici exacte de cap sofriment, i des d,aquí ,aprenc, la tracti i m,hi relaciono i la necessito: esdevé un bàlsam pel meu sofriment. Es cert. Sonet Alexandru dels Progressos Inassumibles!

El parkinson de entendre QE pot el meu iPod
A mi donar-ne sol de ço QE tu ni saps
Ni pots saber ANS del dia que surtin els dos mots

"doncs digali" afegint-hi, Amèrica a l,exvot
Em parla.litza summe maledicció dels gats
Els QE he ofegat de jove prement fort o bé a cops,

O els gossos que de vell m,han fet el Sobrenom
Del Gran Horrible Pau que espera mitjanit

Que te l,improvare improvisat de com
S,acaba tot, llegeixes, el pensament, amich!

Tru,,,,

Ensayos de ontologia: Ontologia del Dolor Sadico Compartido
Mmh,.mmomento exacto dentro del cual el MAL es patente aparece enseguida relativo a la crUZ i la resistència de la victima, FAMOSO, el vertice himno 6 en el Mal, mediante el cual, el THORturator debería entender por endemedio de sigh(!?,) signos por letras signos vesuvi dinar d-sub victima que siempre se está comunicando con él Vive la france!!!!L,
 si el torturador sigue con su accion de DHOLl'or infligido osea ESSIGE al paciente entonces la ip no 6 puede ligar experiment cuantificable de forma claramente anal hi ha sido escrita en el codigo español llamado codigo penal el código penal entonces no resuelve resultative mmalu tanto como lejos ja en su momento excesivo i esther no el permiso del paciente james steele victima
El cariño con la víctima es dispensado por el Estado amigos y familiares a partes iguales la condena del verdugo lo mismo


parábola del restaurante italiano panigacci con sus niños y su comida matriarcal continuará

DIETARI DEL PROGRES ADEQUAT 16\2\20,16
Ajudeume en l,emporess!
Ahans de rematxar definitivament a W.C.LOO ELMEU DEFINITIU
plec de Tivul,,,
He decidit sense remei
Barideshead revisited ovisius
EXCIPIENT ES MANTRA
BALENU AS KUNSERBA VIEN
POKLAS SHERPHS
ADEMES
mai inspirat ambq la solucio
VIOLARE MINOISTRAM!
PROFANAR LA SERVENTA
MASTERITZAT DEFINITIU
profanar la minyona!!!!
Ubxaktiu medinacel!li SUTITUI LUROIXINBAL
LLIBA 1 I PROUTA!!!!!!
tinc una de vibtisis 1\26 pp esmanasds a boligraf BQITCH
Arribvu a data Cubrells net de sutsuras remordides xitanes pereeeth!
Valls. Ifdi 405@m
Amida picat, puplikat! Sujuru
Antrabeubus sibno satraviu guasu goseu wowo
Canids i yops yoplaaaaaaaait gebte vuebs!
HUFAREXO, KUANTINGUI FORSITANS
SIPLAU RASOITEEEEEEU RAPSODIIIIIIS! SIPLAU PRECU VE DISCU JAMES BQLUNT I NBO PUK GRABAR
MES ENDSVUNT MASSA TRD +++++
CHOR! OMEN ADSUIRREXERAST!
nopuc
Adiois, mara!
Tuanyes rebasntus!
Bqy

Publicat fa Yesterday per Pau Bielsa Mialet

0
Afegeix un comentari


S’està carregant
P

NOTA BENE OTALARESTAS’HAPERDUT EXSPLIKITTT


Es posible que no lo supe, pero todo el mundo ha adorado a Saturno por
miles de años. El culto no se ha detenido y sus ritos siguen presentes
en la actualidad. Saturno, conocido como el “Señor de los Anillos”, es la razón por la que
intercambiamos anillos en las bodas o ponemos halos en las cabezas de las personas piadosas. Este
artículo expone los atributos del dios Saturno y la perpetuación de su
culto a través de la cultura.
Desde la antigüedad, los sabios miraban las estrellas, admirando su resplandor celestial
y atribuyendoles poderes divinos, en función de su efecto sobre los seres humanos. Antes de la
Gran Inundación, Saturno era considerado por toda la humanidad como el dios supremo y soberano de
los reyes. Investigadores ocultistas afirman que Saturno gobernó el reino de la Atlántida
y se convirtió en el antepasado divino de todos los patriarcas y reyes terrenales. El culto ha
sido perpetuado a través de numerosos dioses durante la Antigüedad:
“Cronos o Saturno, Dionysos, Hyperion, Atlas, Hércules, estaban todos
conectados con ‘un gran continente de Saturno;’ que eran reyes que gobernaron
los países en la orilla occidental del Mediterráneo, África y España.
“- Baldwin, Naciones prehistóricos
En la mitología egipcia Isis es considerada la hija mayor de Saturno:
“Yo soy Isis, la reina de este país. Fui instruida por Mercurio. Nadie
puede destruir las leyes que he establecido. Yo soy la hija mayor de
Saturno,el más antiguo de los dioses ”
Los griegos y los romanos también adoraban a Saturno como una cruel deidad. He aquí un breve resumen de la mitología de Saturno en el mundo occidental: “Con la destitución de su padre, Saturno se convirtió en el gobernante del Universo para las edades incontables y reinó con su hermana, de Operaciones, quien también se convirtió en su mujer. fue profetizado que un día Saturno perdería poder cuando uno de sus hijos le intentaria deponer. Para evitar que esto suceda, cada vez que tenia descendencia le entregaban el hijo a saturno para que se lo comiera. Saturno está esotéricamente asociado con las limitaciones, del hombre, restricciones, la muerte y la decadencia. Su nombre griego era “Kronos”, el gobernante del tiempo, el tiempo es el principal factor que inevitablemente conduce a la muerte.el traje tipico de la parca procede de los atributos del dios Saturno, quien llevaba la hoz con la que mato a su padre.
SATURNO Y SATANAS.
Saturno también se ha asociado con Satanás y esto, por numerosas razones.
En primer lugar, muchos autores sostienen que la palabra Satanás se deriva de la palabra Saturno.
En segundo lugar, Saturno está asociado con el color negro, así como Satanás. En tercer lugar, los ancestros cosideraban a saturno el ultimo planeta mas alejado del sol,quien era asociado con el bien (el sol).
(Tenga en cuenta que Plutón nunca fue considerado un planeta). Saturno es en consecuencia el cuerpo celeste que es el menos
expuesto a la luz divina del sol y por lo tanto asociada con la frialdad del
principio del mal. Por último, el “gran dios Pan”, la deidad con cuernos, representa
a Saturno en el antiguo paganismo. Esta mitad hombre criatura mitad cabra se considera el
antepasado de nuestros representaciones modernas de Satanás.
“Pan era una criatura compuesta, la parte con la excepción de la parte superior
de sus cuernos-ser humano, y la parte inferior en forma de una cabra y el mismo Dios es un símbolo
de Saturno, porque este planeta está entronizado en Capricornio, cuyo emblema es una cabra
“- Manly P. Hall, enseñanzas secretas de todas las edades
Así Pan fue representado con cuernos debido al hecho de que representaba Saturno, el
regente de la casa de Capricornio que símbolo es una cabra.
Pan era el espíritu de control de los mundos inferiores. Fue representado
a través de los bosques, el pene erecto, ebrio y lascivo, retozando con ninfas
través de la naturaleza. Podríamos decir que gobernó la naturaleza inferior del
hombre, de su lado animal, no muy diferente de Satanás. A pesar de reconocer su asociación con el Mal, sociedades secretas encuentran la veneración de Saturno necesaria para obtener la iluminación. Autores masónicos asocian claramente Saturno con Satanás:
“Saturno es lo opuesto a Júpiter; su símbolo es la cruz encima de la
señal de Luna. Él es el Satanás, el Tentador, o más bien el probador. Su función
es castigar y dominar las pasiones rebeldes en el hombre primitivo.
“- JS Ward, la masonería y los Dioses Antiguos probablemente el ejemplo más extremo de una sociedad secreta de adoración de Saturno principio del Mal es la” Fraternitas Saturni “. Esta organización ocultista tiene su base en Alemania y encarna abiertamente el lado oculto de la adoración de Saturno.
“La Fraternitas Saturni (FS), la Hermandad de Saturno, se ha convertido en
conocida para los lectores en inglés a través de descripciones fragmentarias que hacen hincapié en los
aspectos sensacionales, sexo mágico de esta, El trabajo de casa de campo o de lo contrario su lado más oscuro, más
satánico,es comprensible a la luz del hecho de que el FS es (o
era) la organización luciferino más descaradamente en el ocultismo occidental moderno
renacimiento, y su práctica del ocultismo sexual tal vez el más elaboradamente
detallado de dicha casa de campo. El FS representa una mezcla única de astrológica
cosmología, demonologia neo-gnóstica, el ocultismo sexual y practicas masonas.
principios organizativos. El advenimiento de las religiones monoteístas del
cristianismo, el judaísmo y el Islam limita el culto a Saturno a ocultos
círculos. Como hemos visto aquí, el Señor de los Anillos es todavía omnipresente en la popular
cultura pero sólo reconocida por aquellos que tienen ojos para ver y oídos para oír.
Loki llega a la Tierra de pie sobre un
hexágono negro. El hexágono es una representación 2D subliminal de un 3D
de cubo.
Jo he vist la Contramare. El mes insospitat i cruelment paorós dels diables descriptibles no li arriba a alçar mig metre de la planta, quan el desacord es completament profund idealment radical i m,apodera del seu pare per seguir-lo vivint en ella en mi, i del marit i de mi mateix, i de mi, fill, i de mi: home QE estima els homes, en espacial Jaume BLUME. I ACCEDEIX! I en l,accés apareix l,excés de tota rauxa assexuada i carnina, carnibal fastuós de Mare Terrana Desperta en Deixondiment Irreversible.
L,experiència esdevé horrorosa, i salvadora i pura a traves del horror!!
FAX 977242607
CASTELLANO POR DEFECTO DE KINDEL
bien querido doctor Pujol:
Debe comprender y mi esfuerzo radica en que sea usted el primero en notar, los dos ápices relacionales de mi entorno afectivo inmediato que han matizado y cuajado a fecha actual.
Primero: Esperanza Mialet, mi conviva actual, admite posible operación de prótesis en muslo izquierdo en PIUS (!) durante el año en curso.
Segundo: LA MISMA, desea comprender la convivencia dentro de un geriátrico posible (de pago).
Es de mi sumo interés prolongar la amistosa y tierna razón reciproca y común que empezado el año practicamos disfrutando cada día en casa.
Por ello ruego concierte mi próxima visita durante octubre 2016, gracias, usted colaboró y continúa en demasía de regaloso  altruismo puesto el puente máximo que resuelve obrar entre dos generaciones presentes, una analógica otra mas avanzada, incluso Órfica hasta donde abastece poder, cada vez que pasamos los diez minutos mas intensos de mi vida jubilada.
Dudas y acuse de recepción, ninguna duda, yo a sus ordenes, tengalo cierto siempre. Y suyo,
Pau Bielsa i Mialet

ENVIAL, EUGENIA, AL MES AVIAT, ACUSANT RECEPCIÓN SI NECESSITES ELS ATRASUS CAIXABANK DONA A MI CREDIT, AL MATI ET TCO PER DUBTES, CAL IMPRIMIR I FAX,
PAU BIELSA MIALET
15/01/1975
40 ANYS DEDT
52594629
PASSEIG ESTACIO 5 6,6
VALLS
EC SOLTER
CLASE PASIVA DEL ESTAT
,,





Separats pel Sí, Junts pel Ja Ho Veurem
Publicat en 5 gener, 2016 | 10 Comentaris
No era el vot de la teva vida, ni la tribu viurà rica i plena en divuit mesos, ni la llibertat és només una revolució de somriures, ni el plebiscit es va guanyar per més d’un 50% dels vots, ni el món ens mira, ni tenim pressa, ni som una república independent de la realpolitikmundial. Si alguna lliçó ens ha regalat aquesta llarga migdiada posterior al 27S és que el nostre és un país com tots, on els somnis s’embruten amb la realitat i els sentiments han de conviure amb la necessitat de fer bugada. Si en alguna cosa som únics, senyora meva, és en la creença adolescent que la política catalana pot menjar a part dels principis rectors d’Occident. De tal faisó i per carregar-nos idees bellíssimes i útils com ara la representativitat, hem estat capaços d’organitzar l’única macro-assemblea del planeta terra que acaba en empat, per després acabar posant la directa perquè decideixin uns quants, com passa sempre i a tot arreu.
Artur Mas tenia un pla: convocar eleccions el 2016, després de les generals, aprofitant l’auge de Podemos i la feblesa de l’eix PP-PSOE per irrompre al mapa espanyol amb una gran coalició independentista que donés valor inequívoc al Sí a ulls de la comunitat internacional i permetés pressionar l’estat pel referèndum. Aquesta ha estat sempre la carta navegadora de Mas i del seu contramestre Pi-Sunyer: avançar lentament en la ruptura i anar teixint petites desobediències per demostrar l’immobilisme de l’estat i mantenir així despert el vot independentista. Si Mas ha de plantejar el seu futur no és pas degut al #PressingCup ni al buit de poder que ha experimentat la Generalitat en els darrers temps, sinó a causa del trencament absolut d’aquest guió. Ara per ara, les possibilitats de reeditar una gran coalició independentista són nul·les i l’estat resta afeblit, és cert, però no prou com per acceptar una votació secessionista a Catalunya.
El capgirament del prusés ens torna a situar en un escenari on els independentistes caminen Separats pel Sí i en què la irrupció de Colau i dels comuns –que es configuren cada dia que passa com el nou PSC– reclama un retorn al ja ho veurem de les possibles apertures federals de l’estat. L’eix Mas-Colau, aquest matrimoni de polítics antisistema pel qual fa anys ningú no donava un putu duru, serà la clau de la política catalana en el futur immediat. Si Mas guanya la Generalitat per la mínima ressuscitant la llista del president i Colau engrandeix la seva posició de poder a l’Ajuntament, qualsevol decisió política passarà per aquests dos federalistes de cor a qui la realitat ha fet sentir-se propers a l’independentisme. La fotografia és aquesta, separats pel sí i units pel ja ho veurem. Després de tanta jornada històrica i de tota botifarrada popular, tornem a la normalitat de la política quotidiana, on s’imposa sempre el ja hoveurem.

10
Badoret 5 gener, 2016, 12:10 pm
Ara que aquest nefast “procés” s’ha anat a fer punyetes, el seu comentari sembla reconèixer l’absoluta pèrdua de temps, diners i oportunitats. Esperem que aquest país vagi endavant i tingui una oportunitat, junt amb la resta de ciutadans de l’Estat espanyol, per caminar cap a Europa i els seus ideals, de democràcia i benestar, deixant a banda els nacionalismes d’altres temps.
Respondre ↓
Paco Gómez 5 gener, 2016, 1:01 pm
No se engañe con interpretaciones y elucubraciones más o menos estéticas, Señor Dedéu. La barquita de Mas nunca salió del puerto.
Respondre ↓
Kaltzaa 5 gener, 2016, 1:16 pm
O sea que el descubrimiento primordial ha sido que no sois especiales, que sois como todo el mundo. Lo peor es que no lo sabíais, a pesar de la corrupción de vuestras élites, del bajo nivel de vuestros intelectuales y de los que pilotan el proceso. Os creíais la ostia sin base. Enhorabuena.
Y otra cosa: si el plan de Mas era tan alambicado como lo expones… ¿Por qué coño no ño dijo? Os ha timao, al menos a muchos de vosotros.
Vaya ridiculazo. Me dan pena mis amigos indepes, la verdad. La mayoría son buena gente.
Respondre ↓
Alexis Txiripas 5 gener, 2016, 3:41 pm
En aquestes dates no ens hauríem de fer mala sang, ni tirar cap pedra al fetge. Aquesta nit d’alegria i il•lusió passaran el Reis d’Orient. Avui escau perdonar a tots els peps, arrimades, gabrielas, arrufats, icetes, fernandesdias i racois que ens volen mal. Perdonem-nos tots plegats, que a partir de despús-demà ja tornarem a la palestra. Una treva, per mor de Déu !
Respondre ↓
QWERTY_BCN 5 gener, 2016, 4:08 pm
Literalment, no entenc una merda.
No entenc perquè dimiteix qui no ho hauria de fer.
I no entenc que no s’aparti aquell que diu que el procés no va de noms propis. Que ningú és imprescindible.
¿Mas versus indepes?
A veure si al final no el vota ningú.
O si ERC+CUP tenen majoria absoluta.
RIUREM (com gairebé sempre, per altre banda).
Respondre ↓
jaume5 gener, 2016, 7:45 pm
Hi ha un videoclip de la cup que van editar poc abans de la tardor. Està bé. És una mica cine independent americà. Està bé. M’agrada molt el troç del gat xinès i del gat mecànic. I alguna cosa més.
Respondre ↓
Pau 5 gener, 2016, 4:45 pm
Sapigueu de una vegada: el cuentu de Jesús era per les mares, quan el film de mes de cijquanta les FES llorar, obrir el fitxer de la primera kuminnoo i ridiculizarlos. Jo o la vaig ver fui batejat pau Pere Manuel las tres anys, 1978 setiembre Om morí un pardalet i ferem pena,,, ushe donar totdemi i continúen feume riure i Piura fem putades enromes entre vips mengem caen humana ELKEVULGIS! TEU SEMPRE, EN PAU.!
Respondre ↓
Herbert Read 5 gener, 2016, 6:00 pm
La farsa cupaire ha reproduït el que van fer els bolxevics amb les forces emancipadores que van derrotar el tsarisme: destruïr-los amb un nihilisme atroç, i imposar-se en base a males arts. El marxisme és una teoria falsa amb una concepció de l’home perversa i estrictament materialista, que nega tota llibertat humana. Els bolxevics, que eren una minoria de ressentits fanàtics, van anihilar cruelment i lasciva els republicans, els anarquistes, els socialistes revolucionaris, els liberals, els demòcrates en general, i tot aquell qui no combregués amb els seus principis totalitaris.
Van enganyar al populatxo amb l’agit-prop i mentides repetides mil i una vegades, com que “la mentida és revolucionària” (Lenin). “Llibertat per a què?” és la resposta de Lenin a Fermando de los Ríos.
El crim institucionalitzat, la Txecka, Felix Dzerzhinski, Yagoda, Martov, Kamenev, Zinoviev, Stalin, Trostky, Yezhov, una llarga llista d’assassins que van actuar fidels als postulats de Marx i per la deshumanització de la societat russa i dels pobres desgraciats q van quedar englobats en la URSS.
Els heroics marins del Kronstadt, anarquistes, foren anihilats per ells. Makhno, els llibertaris, tots anihilats o exiliats.
Primer, la llibertat.
Let freedom ring.
Respondre ↓
Pau5 gener, 2016, 10:05 pm
A la llibertat, existeix el Nesquik (es Suis!)???
Respondre ↓
jaume llimona 5 gener, 2016, 8:26 pm
Mas tenia un pla … i la realitat en tenia un altre. A Mas no li encaixa cap pla.
Ara bé, si el pla d’aquest gran estadista era: enfrontar els catalans, destrossar una coalició de govern, partir per la meitat la CUP i deixar inoperativa la Generalitat, aleshores, sí, Mas és un home amb un talent que no té igual. Jo deixaria que continués amb el seu pla que no és altre que mantenir-se en el poder, tant se val el preu. I no juguem a l’Estratego, que tenim -teniu!- una edat.
Respondre ↓
DEIXA UN COMENTARI
L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *
NOM*
CORREU



+
EL RETRETE DE DORIAN GREY
EL VÀTER DE CA LA DORI
EL MORELL
TOT EL PAPER ERA BO
EL DE LES MANS TAMBÉ
I PETITET, LA PICA
ACCESSIBLE
Privilegi del funcionariat
Que entra a les vuit i surt a les CONC
I tres hores de naritornar!
+
Autor : Paco Lainez.
Del libro " Los colores de la mar"



M'agradaComenta-hoComparteix
2 l'han vist
Comentaris

 Escriu un comentari...




****


dins teu, en un racó menut del cor.
No et seré cap escreix en l’equipatge
ni cap nosa al teu dret de llibertat,
però si algun jorn el camí es fa molt llarg,
i et sents cansat, feble o bé vençut,
jo dins del teu cor et seré el coratge
que t’ajudi a esmenar l’equívoc pas.
no rauré amb tu per elogiar els teus èxits
ni et faré cap retret quan t’esgarriïs,
però si algun cop els neguits t’aclaparen
i dubtes d’emprendre un o altre camí,
sempre tindràs l’opció d’asserenar-te
i lliurar-te a la veu que vetllarà
tothora en el teu cor fins que retornis.
quan emprenguis el viatge porta’m sempre
dins teu per a poder vetllar els teus somnis.
josep cortes
il.lustració: conrad roset
Aquest va per TOTES LES DONES de la meva vida, totes totes, besàvies, àvies, mare, ties, amigues, amants, ànimes bessones, germanes, filles, bruixetes que acompanyen... I per a tu que tens una part femenina viva que no amagues ni adorms, també. No, no és casual, ens triem perquè ens reconeixem: SOM TRIBU
"Algú em va dir que no és casual ... que des de sempre les triem. Que les trobem en el camí de la vida, ens reconeixem i sabem que en algun lloc de la història dels mons vam ser del mateix clan. Passen les dècades i en tornar a recórrer els rius , tinc molt presents les qualitats que les van portar a la meva terra personal. Valentes, rialleres i amb facilitat de paraula. Capaces de passar hores senceres escoltant, morint-se de riure, consolant. Arquitectes de somnis, faedores de plans, enginyeres de la cuina, cantautores de cançons de bressol. Quan els caps de les dones s'ajunten al voltant d'un foc, neixen forces, creixen màgies, cremen brases, que gaudeixen, festegen, curen, recomponen, inventen, creen, uneixen, desuneixen, enterren, donen vida, remuguen, es consolen. Aquest foc pot ser la taula d'un bar, les sortides de les vacances, el pati d'un col·legi, el lloc on jugàvem en la infància, el saló d'una casa, el corredor d'una facultat, una cervesa al parc, el senyal d'alarma que alguna ens necessita o aquest tresor incalculable que són les quedades a dormir a la casa de les altres. Les d'adolescents després d'un ball, o per preparar un examen, o per tancar una nit de cinema. Les de "vine el dissabte" perquè no hi ha res millor al món que escoltar música, i parlar, parlar i parlar fins cansar-se. Les d'adultes, de vegades per asilar en les nostres ànimes a alguna altra ànima amb desesperança en els ulls, i llavors ens desdoblem en abraçades, en carícies, en paraules, per recordar que sempre hi ha un demà. De vegades per compartir, departir, construir, sense excuses, només per les meres ganes. El futur fa un temps no existia. Qualsevol que en tingués més de 25 era d'una vellesa no imaginada ... i no obstant això ... darrere de cadascuna de nosaltres, els nostres ulls. Canviem. Creixem. Ens endolem. Parim fills. Enterrem morts. Estimem. Vam ser i som estimades. Deixem i ens deixen. Ens enfadem per a tota la vida, per descobrir que tota la vida és molt i no valia la pena. Cuidem i en el millor dels casos ens deixem cuidar. Ens vam casar, ens vam ajuntar, ens divorciem. O no. Pensem morir-nos moltes vegades, i trobem en algun lloc la força de seguir. Ballem amb un home, però la dansa més reeixida la fem per als nostres fills quan els ensenyem a caminar. Passem nits en blanc, nits en negre, nits en vermell, nits de llum i d'ombres. Nits de milers d'estrelles i nits desangelades. Fem l'amor, i quan correspon, també la guerra. Ens lliurem. Ens protegim. Som ferides i inevitablement, ferim. Llavors ... els cossos s'adonen d'aquestes lides, però totes mantenim intacta la mirada. La que ens defineix, la que ens fa saber que som aquí, que hi seguim essent i mai no deixem d'esser-hi. Perquè juntes construïm els nostres propis fonaments. Som més sàvies, més belles, més completes, més plenes, més dolces, més rialleres i per sort, d'alguna manera, més salvatges. I en aquell temps també ho érem, només que no ho sabíem. Perquè quan els caps de les dones s'ajunten voltant "del foc" que decideixen avivar amb la seva presència, hi ha festa, hi ha aquelarre, misteri, tempesta, centelles i harmonia. Com sempre. Com mai. Com tota la vida."
Simone Seija Paseyro



M'agradaComenta-hoComparteix
Cèlia Sànchez-Mústich, Florenci Salesas and 140 més like this.
70 comments
compartit 23 cops
Comentaris
48 de 70
Mostra els comentaris anteriors

Mercè Sanchis Manich va per tu heart emoticon
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 16:27

Glòria Fructuoso Vila Que aquesta tribu femenina nostre no perdi mai ni la il.lusió ni la força. Bon any i molts petons!!!!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 16:30

Ariadna Sancho I tant que ens reconeixem!
M'agrada molt!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 16:50

Clara Azkap heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 16:57

Cristina Silvente Troncoso Bon Any, Montse! A seguir batallant!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 17:40

Ana Jurado Cosano
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 17:46

Ana Jurado Cosano Ets un amor.¡MARAVELLOS!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 17:47

Montse Bosch L'Anna Tomàs Mayolas, em va parlar de tu i em va dir que eres màgica i genial, et vaig demanar amistat pel facebook perquè hi va haver un text teu meravellós, que la mateixa Anna em va deixar llegir i que em va amanyagar el cor, avui he descobert quan ...Mostra'n més...
M'agrada · Resposta · 3 · 1 gener a les 17:48

Mon Bf
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 17:52

Tresa Calbó Angrill heart emoticon !!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 18:00

Gaby Schnir Fletcher Es hermoso, Moon!!! Muchas gracias heart emoticon
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 18:01

Mon Bf res no és casual Mon .
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 18:26

Cati Jiménez Vila
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 18:27

Josefina Peraire Alcubierre Belles paraules que fins i tot commouen de tanta puresa!!! Una abraçada Moon i que ens aculli un ANY NOU BENIGNE QUE DEIXI ESPAI AL SOMNI!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 18:29

JOan Vergés Roviralta Em sento honorat de formar part d'aquesta tribu. I és un tribut a la part femenina dels homes. Avui l'ànima humana ens abelleix més, germana Moon Vergés.
M'agrada · Resposta · 2 · 1 gener a les 18:41

Josep Grifoll heart emoticon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 19:19

Nuri Sansano Ortiz M'encanta !!!
Ho comparteixo.
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 19:21

Ana R. Ribeiro
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 19:23

Concepcio Casas Alsina Bona nit Montserrat ,Moltes gràcies !!em sento afortunada de ser part "d'aquesta tribu " Per totes una abraçada que ens mantingui Unides!!!!



M'agrada · Resposta · 2 · 1 gener a les 19:31

Cristina Lucas GRÀCIES !!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 19:36

Nawal Kallouch GRÀCIES, Moon. Se me han saltado las lágrimas con el texto de Simone Seija. Qué honor que me menciones.
M'agrada · Resposta · 1 gener a les 19:40

Maria Llampec
M'agrada · Resposta · 1 gener a les 19:48

Cèlia Sànchez-Mústich Ep, sóc aquí, i aquí penso continuar!
M'agrada · Resposta · 1 gener a les 20:04

Anna Tomàs Mayolas M ' E N C A N T A
Bon any Montserrat! Gràcies per ser-hi i expressar tan bé el que també sento!!
M'agrada · Resposta · 3 · 1 gener a les 20:28 · Editat

Sinera Nàiade Meravellós, pell de gallina! Bon any a tothom.
M'agrada · Resposta · 2 · 1 gener a les 20:26

Rus FriBa Montserrat VePo Ombraillum, recordo que em vas demanar amistat però no recordo a traves de qui va ser. Va ser arrel d'un cafè penso. I francament m'alegro d'haver acceptar la solicitud 😙 gràcies i molt bon any!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 20:59 · Editat


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Crystal S Seara
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 21:12


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Silvia Tocco belleza! gracias Montserrat VePo Ombraillum



M'agrada · Resposta · 5 · 1 gener a les 21:21


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Judit Domingo Ferré Preciós !!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 21:21


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Concepcio Casas Alsina MOLT BONA NITTTTTTTTT !!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 21:58


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Simona d'Ariu Gràcies, Moon!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 1 gener a les 22:24


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Carme Luis Tatje Parules i sentiments que portem a dins, peró nomes poden sortir, d'una dona amb màgia i molt especial.Gràcies per permetrem llegir-ho. Ancara que no et conec, avui em sento molt aprop teu.
Bon Any i gràcies Montserrat !!
M'agrada · Resposta · 2 · 2 gener a les 00:47


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Allona Riera Pastujova Gràcies, Montserrat! heart emoticon kiss emoticon
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 01:30

Blanca Omedas Son tribu
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 04:57

Roser Egea L'he tornat a rellegir, preciós, el comparteixo...
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 07:30

Cristina Freixas Tudela Gràcies Montse, ets GRAN!!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 07:55

Marta Torrente Rozas
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 10:12

Antonia Mora Vigas S E N Z I L L A M E N T ........ P R E C I Ó S Moon , no podia ser d' altre manera venint de tu, gràcies per ser-hi sempre, gràcies per la teva amistat, ets adorable, petons dolços per tu bonica heart emoticon
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 10:16

Josep Jordi Papasseit Bonic dia abraçadeta 🌞
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 10:47

Montserrat Gilabert Fantàstic ... gràcies .
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 11:15

Ana Le Inchausti Gracias Montse… 2016 Felicidades (más también) para vos y toda tu familia y seres queridos !!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 12:27

Maria Àngels Sabata Desmay Precios Montse !!!! Gracies per poguer-ho compartir amb tu.
Bon Any!!! Els meus millors desitjos per tu.
M'agrada · Resposta · 1 · 2 gener a les 12:36

Pepa Castelló Estellés heart emoticon



M'agrada · Resposta · 4 · 2 gener a les 13:17 · Editat

Josefina Peraire Alcubierre IMPRESSIONANT!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 3 gener a les 01:26

Josefina Peraire Alcubierre Admiro la teva profunditat, Moon, la teva bellesa interior que tant sovint et possa ell llapis entre els dits per escriure temes com aquest
M'agrada · Resposta · 1 · 3 gener a les 01:38


Montserrat VePo Ombraillum replied · 1 resposta


Núria Riba Marcó Això s #hadecompartir!!!
M'agrada · Resposta · 1 · 4 gener a les 00:48

Rosa Novell Bove Impressionant per alliberador !
M'agrada · Resposta · 1 · 4 gener a les 02:26


Rosa Novell Bove replied · 1 resposta


Rosma Collados Algú em va dir que no és casual ... que des de sempre les triem. Que les trobem en el camí de la vida, ens reconeixem i sabem que en algun lloc de la història dels mons vam ser del mateix clan.. heart emoticon
M'agrada · Resposta · 8 gener a les 09:26

 Escriu un comentari...


Sisplau, no vull parlar, abhui de Shostakovich ni de Maria Vassilievna, s deixo amb mitges de seda, Cole Porter sheets on sweet Sibèria!


Historia dels Vassilievna: (amb el bell Alexis, FONT: Vishnevskaia).

Lady Macbeth del distrito de Mtsensk
Леди Макбет Мценского уезда, Ledi Mákbet Mtsénskogo Uyezda
Género «tragedia satírica»
Basado en relato corto de Nikolái Leskov
Actos 4 actos, 9 escenas
Idioma Ruso
Música
Compositor Dmitri Shostakóvich
Puesta en escena
Lugar de estreno Teatro Maly
Leningrado
Fecha de estreno 22 de enero de 1934
Personajes
Borís Izmáilov, mercader próspero (bajo con registro alto)
Zinovi Izmáilov, su hijo (tenor)
Katerina Izmáilova, esposa de Zinovi (soprano)
Serguéi, empleado de Izmáilov (tenor)
Aksinya, sirvienta (soprano)
El Campesino mezquino, viejo alcohólico (tenor)
Sonietka, una convicta (contralto)
Cura (bajo)
Sargento de policía (barítono)[1]
Libretista Aleksandr Preis
Duración 2 horas y media
[editar datos en Wikidata]

Svetlana Sozdáteleva interpretando a la protagonista de Lady Macbeth de Mtsensk, con la Ópera Helikon de Moscú en el Teatro Comunale de Bolonia, 5 de diciembre de 2014.
Lady Macbeth del distrito de Mtsensk (título original en ruso, Леди Макбет Мценского уезда transliterado, Ledi Mákbet Mtsénskogo Uyezda Op. 29) es una ópera en cuatro actos con música de Dmitri Shostakóvich. El libreto en ruso fue escrito por Shostakóvich y Aleksandr Preis, inspirándose en la famosa historia homónima de Nikolái Leskov. A veces, a la ópera se la llama informalmente Lady Macbeth cuando no hay posibilidad de confundirla con la ópera de Verdi Macbeth. Se estrenó el 24 de enero de 1934 en el Maly Óperny de Leningrado. Shostakóvi

OPGLABYYYYYYYYYSssh!
HUSH, HSH
Aprilis Vinea!
Benedicta tu in mulieribus de hoc saeculo

Muereputanathansiegu,!

QUIEN ES EL MAGO PERSA.
Publicado en 13 de enero de 2016
1 Vote
Estaba esposado y sostenía un Corán”, cuenta Rubaie. “Lo llevé a la sala del juez, que le leyó la lista de los cargos de los que se le acusaba mientras Sadam repetía ‘¡Muerte a los Estados Unidos! ¡Muerte a Israel! (…) ¡Muerte al mago persa!'”, recuerda.
estas palabras fueron pronunciadas por sadam hussein ,conocemos a estados unidos,conocemos a israel,pero….quien es el mago persa?
Ahmadineyad,el mago persa.
hace ya un tiempo que el anterior presidente de iran fue acusado, junto a  varios de sus colaboradores,por clerigos iranis de practicar la brujeria e invocar a djinns.
es asi como ha engañado al mundo entero,y si empiezas a encajar las piezas,todo encaja.
porque nunca ha atacado a israel,dado sus tremendas hostilidades?
porque nos hacen creer desde hace años que la guerra con iran es inminente,pero nunca pasa nada?
porque iran es parte del clan de la calavera.es mas,me atreveria a decir que es una parte bastante importante,pues es desde ahi desde donde sale la “magia” que nos tiene a todos hipnotizados.y es que si analizamos la palabra mago,veremos que se refiere a los antiguos sacerdotes persas,siendo asi ese el lugar desde donde se reactiva el hechizo de la matrix a diario.y justamente por ello es por lo cual es un pais cerrado,enemigo,dicen,para que no vemaos lo que se cuece ahi,pensamos iran,ah ,si,a los pobrecitops que quieren atacar,que injustos…nada mas lejos de la verdad!! nunca atacaran a iran,porque iran es como si fuera el vaticano…..iran es babilonia,,,,iran es la gran ramera.hasta el rabo todo es sion.
 Respon Reenvia
  Feu clic aquí per Respon o per Reenvia
es. Engalipem la droga. I quina fou, la primera droga sino el blat molt i amassat en pa? Costa tanto, creure l,evident? Exponencialment i humana obrim portes a noves substancias i sensaciones, olvidarnos siempre aquest merdapassiu, el jo, senpresperen el mi con una trucada volguda al teléfono, a la tauleta de nit, al costar de la colega i el jass, qualsevol hora es bona,,,si jo en dedico un minut i mig a es ser jo, aleshores total i furtiu, desseguida apareix el noble Iros a casa disposat a pledejar pero la muller Blunt, informar i demostrant que, donar el gas, el captivava millor en el seu allí brut les dolceses i delicies del geni ángles, londinenc. No puc ser jo ni de con ya! Privaré essent donde, jomateix. Aleshores els envejosos cridaran furibunda i impotentes des del seu tres al cuarto del ordinadoret amb interfaz vuitcentesca i jo calent a casa he de riure dels perpetua, eterns idiotez a quien he venut la maquina de cabrejarse, de perder la seua vida pero mi sense fermho pagar amb un trau a la Celia, hi ha coses, ARA si, enginyers i talentosos postes i obradora de la paraula a lloure natural flux, que son gratis, i valen, i valen i forsa! Deixa el bitllet de banc al quien necesita ser vanpiritzat pero la carrera puta, un día, un altee, cada día de la misera vida que ni han planejat abans pero el ni las el sabría com, ARA,ARA ja, que es masa tarde pero tot si nai saperes, Jordi, el significar de la carrera en el diccionario de símbolos. Jo era el podasokys, Aquiil.les, vaig ver ginys i he passat a l,Atalanta, devqui en DEC gaubat i gau, tambe gai devotos dels temps, de tots els temps ja Om je ancorat definivamentfetge cor i mente i ungla, la resta la tienen Ereb ocas i formentera en rao de les parte que si vas a investigar, jordi, etc foteran pedrades les trígono caleño descomunales, adheu finsaviat que cobrare


y además...
Destrozado tras descubrir que su novia le es infiel con su padre
Sexo salvaje delante de una niña aterrorizada por la escena
Según la experta en sexología, Tracey Cox, todos hemos estado alguna vez en esta situación, bien del lado de la mentirosa o bien del lado del que es mentido.

Cuanta menos experiencia en el sexo se tiene, existe una mayor tendencia a la mentira, en palabras de la especialista recogidas por el Mirror.

Tracey hace una recopilación de las 10 mentiras más habituales de las mujeres a sus parejas en la cama.

Nuestro sexo es tan emocionante como lo era al principio

“Con el tiempo el sexo se puede volver mejor y más íntimo, con una misma pareja, pero la pasión se enciende con la novedad”

Sí cariño, he tenido el orgasmo a la vez que tú

El orgasmo simultáneo es bastante raro, “la mayoría de mujeres necesitan mucho más tiempo que el hombre para llegar al clímax”

Tenemos sexo todo el tiempo

El promedio de una pareja casada es menos de una vez a la semana.

Por supuesto que no hablo sobre nuestros problemas sexuales con nadie más

Según las estadísticas que maneja la experta, la mayoría de las personas tienen como confidente a una tercera persona para hablar sobre sus problemas sexuales.

Nunca he fingido un orgasmo

Si es una mujer quien lo dice, Tracey señala que en la mayoría de las veces es mentira.

Nunca veo porno

Más del 55% de las mujeres que fueron encuestadas habían reconocido haber visto sexo durante el último mes.

No me masturbo

Aquí varía dependiendo de la franja de edad de las encuestadas. El 51% de las mujeres entre 25 y 29 años, reconocía haberse masturbado durante el último mes.

No tengo un vibrador

El 80% de las mujeres en Reino Unido poseen un vibrador.

Solo fantaseo en tener sexo contigo

El 90% de las mujeres encuestadas para el estudio en Reino Unido, reconocían tener fantasías sexuales con otros hombres que no fuesen sus parejas.

Por supuesto que tengo más sexo que tú, estoy soltera y tu casado

A diferencia de lo que se podría pensar, las parejas estables y de larga duración, tienen más sexo que las personas solteras.



JORDI GUARDANS, "Contra Venena et Animalia Venenosa"

Ed. Emboscall. Prima Materia, 72. Vic, 2008. Inclós a "La presència del transparent. Obra completa 1994-2014. Pagès ditors 2014. Gràcies a l'amiga Àngela Clos. (ILSE MOORE)



ANUNCIACIÓ 3. QUART TALL.

[…] He sentit les claus al pany, trencant silenci,

el silenci que era meu, on jo estimava

el meu àmbit, el meu món, la meva feina

arriscada, transparent. Temo pedrada.

I la veu del que m'estima sembla dura,

gens culpable, res no sap del meu desfici.

Quan pregunta pel llautó llençat per terra

tot són ja vidres trencats i greus ferides

pel rampell d'obrir de cop finestres noves.

Se m'encén un gran infern imprevisible,

i és que ja m'han enviat a ser martiri.

Com puc ara explicar-li el sacrifici

si és que m'han sacrificat de no parlar-ne?

Així es crema la meva ànima perduda,

i l'entranya assecada que no es mulla,

no sóc font sense cap font, ja sóc font seca.

Al carrer potser hi haurà una ventada

d'aire fresc, potser em mereixo matinada!

Però no, és dolorosa la tortura

i que em sigui enemic aquell que estimo

trena la pitjor venjança inexplicable.

És l'infern quan les mirades són de brasa,

la ciutat tota sencera és un incendi,

i m'escapo i m'envolo amb una força

que ultrapassa la que creia que era meva.

Sóc un vent, sóc esperit i cos salvatge

disposat a defensar el melic que porto,

corro, corro, mentre prego amb avidesa

d'arribar-me fins al mar que m'assegura

que el planeta és una mare encadenada […]


Enviat des del meu iPad
Explícit ibidem, 27/1/2016 dimarts 5.58h
Dins el 41 uniluni Jamesipau ’16, 3r des del anagnorisis.



Comentaris

Entrades populars