(Backup) (Backup) Aproximació al Universal.

L,universal va ser un moviment pertanyent a la cultura luteranament i autocomplaent, civilitzada, que el sentiment Teutonic bateja, dins la Literatura Comparada com Das Weltliteratur.
Es l,esquema mateix de la polisemia de l,obra classica. (Classics grecollatins/classics románics/classics actuals/Classics de tots els temps) el significat per defecte será sempre i exclusiu l el primer.
Universal significa acceptable en tots els auditoris , i doncs, el jo es un universal, aixo fa que la tan perseguida egolatría busca l,escalforeta humana i els PPB.
L,universal es contrari al personal, i tots els intents per completar l,abus i quadrar-lo cartesianament cal aceptar-los.
Per example, Pierre Monteil desgrana a fons l,universal de la fonética latina, per a fer-ho atropella increblement l,art declamatoria.
Actualment es molt apreciat i valorat l,Estat mental d,ataraxia. Produeix un plaer enorme mantenir-se Fred davant l,excitacio de l,altre.
I, existeix una dislalia basada en l,universal com a ruta del relat argumentativo que si l,observes una mica a fons notes que navega de contradicccioce contradicción.
La manera que te per a manifestar-se el Personal un cop has resolt la forma artística del teu universal, sol ser mágica Had a Dream de Roger Hodgson es aixo.
Actualmente, l,actitud universal i cosmopolita no presenta cap problema un cop li ha aparegut l,ideal en massa del Global, com un cosí del Zumosol.
Per comprender l,autotrampa de raonar a la deriva del universal, recomano un gag de Sense Titol s/n on l,equip del Terrat, humoristas, fa apareixer un personaje que s,anomena Vicenç Secriteri. El delirant per l,universal busca la plasenteria de l,entorn.






Comentaris

Entrades populars