ΚΥΒΕΡΝΑΝ

 


Κυβερνάν

I NEVER CEASE TO WONDER AT THE CRUELTY OF THIS LAND

BUT IT SEEMS A TIME OF SADNESS IS A TIME TO UNDERSTAND

IS IT MINE?

Spt (R.H,) 1.979

T,has vist mai en situació d,occir un gatet? AIXÒ NO ÉS UNA LLICÈNCIA. Això és un grau.

Has vist mai el cul d,un nen de 5 anys i t,ha agradat? Això la màquina ho sap, se n,entera i et deriva antes que te,n arrepenteixis o et puguis sentir culpable o de dubtosa moral.,.

A L’informer TGN em van demanar (era una nenasola tirant llur clam personal al buit virtual:) clarament en sensació de trista i piadosa culpa:

Pau, no puc amb el meu pet (mascota:)

Jo vaig escriure, mig enigmàtic

A**tic******n*

Se,m va fer una horda d,acusadors i vaig haver d,empolainar-me el vestit de mestre que ja era jubilat de feia tres anys. M,ho van acceptar, tot i que em titllaven d,ESKISSO I QUAN LES MAREES ES VAN REFREDAR vaig fer mutis del grup amb els millors auspicis, i una nota brevíssima observant els deures inextints de l,amistat cohesionada una vegada per sempre.

Amb el Papa no me n,adono i hi he parlat en xat directe manta vegades:

Tén en compte:

La identitat transitiva, la persona despersonalitzada, el tercer grau, interrogatori, questionari a soplete en virtut del qual mires directe l,hom, el jove en tot llur inconscient exigint respostes que et salven i calen, i respon de llur inconscient persona directa  ( = El Santoral com a guia de discurs del proprium, i el bateig d,esferes naturals per fugir-ne,) està manta narrat sobretot a la FÀRSALA VI, del poeta Lucà (període de la Roma imperial, oriünd de Còrduba).

Patrons cognitius, qualssevol organitzen la interacció amb la realitat, la qual mai no admet ésser sotmesa a un sol parer: l,Àvia Gallardo tot ho relativitzava a l,art del futbol, i li resultava perfecte. Jo ho relativitzo tot a Homer i prova que em funciona és que sóc la comiditlla, no solsament de tota la psiquiatria moderna, també i encara sobretot en peixateries, bars, tavernes, passeigs dels quals naturalejo en favor del llur capteniment llibert, i el de paparazzis simplement no presentant-m,hi, etc etc.

 

Rudiments de seguretat ciberhètica  en xarxa:

L,ODISSEA COM A MANUAL DE NAVEGACIÓ VIRTUAL:

Ribae gaudete sepulti!

Posa que Escil.la és un assassí del primer setena, posa que Caribdis és un espia del bloc frontal on eiha sempre una bicicleta en el balcó. Posa que Circe és el Xinès de la Plaça Galtès, hi tens tot el dret, d,orientar-te aixina, i posa, en summa que el camí cap al Dulce de leche d,anar i tornar és, si reïx en una sola picada de bitllet, el darrer tram de mar, i si no, eo despiste hipnòtic dels odres desfermats. Etcètera, etcètera, repeteixo:

HI TENS DRET!

Ara bé: la psiquiatria mundial t,estudiarà com un dels pocs que s,orienta de meravella. Així l,àvia Pilar i el seu judici pivotal de tota manera a l,ardit futbolista.

 

En l’Estat Policial allò que més escasseja i menys abunda és la policia mateix.

L, esquizofrènia politica, i l,escurribultus general del poble ignorant (PERÒ NO TANT!—si es tracta de la pròpia pellofa) fa la resta.

Cap acceptar l,esquizocràcia qual és l,unica manera de sostenir la neocràcia.

AUTOCRÀCIA és l,unic compendi que hem de tenir sempre amb nosaltres en compte, com un Cicerone.

El get—together—closer (Zuckerberg, 2.022.) invita Tothom a estalviar la presencial a tot cost, que resulta barat, i l,imperatiu indica que bé hi deu haver algun perill en el viatge, cosa que nomeno fonament de l,autisme (resulta salutífera, com autocràcia).

Automàticament en virtut de “galetes” la consulta de les informacions sensibles, al moment o per l,explícit (sexe i violència) activen alarmes que permeten per imperatiu estatal el rastre de tot el capitaneig de les darreres tres hores abans de minvar l,alarma, si s,apaga.

OIQUE! Llame al número que aparece en pantalla OIQUE! Un disco duro multimèdia, OIQUE ácido hialurónico, ciprexa, lupus, etcètera.

LLLAVORS, I ÉS RIURE PER NO PLORAR (A3, Ahora, Somsoles)

EXPERTOS EN DEONTOLOGÍA

Els diàlegs vertiginosos amb sicofantes detecten la dissolucio del jo, en perill de la hisenda propia, ossia: l,impediment més durament legislat des de la llei de les XII TAULES el famosissim SI FURIOSUS ESCIT.

POTS no saber amb qui parles ni haver-ho de saber mai, en termes de rang militar i polític (la maquinaria maquilla els estils sempre en els siggerimenta d,autocompleció. Mira doncs de mantenir alguna forma honesta realment el comunicar si no et corre pressa.

Els paranys al rebut/enviat són sempre possibles.

AIXO ÉS NAVEGAR, EL MON DELS MORTS, CIRCE, ESCIL.LA CARIBIDIS, NAUSICA I SIGUIS A ÍTACA ABANS DE L,HORA DE SOPAR.

És i resulta una perversio amplament morbosa i alegre la que resa

Policia deix malfactors tornar a conviure al barri dels seus agreujats personals, l,argument resa

X i el seu fill Y = (endevinalla:) coses que duren 3’ o menys PASSEJANT PER LA GRAN VÍA MADRILENYA.

Tots hem vist el Diari d,un Esquin de joves, tos coneixem els límits del decòrum.

I la nació verbalitzada a la perfecció resulta una defensa en si mateixa: estaclâ, la pàtria no distingeix fonemes, soy español és soy español arreu, igual si dic sóc català, sóc català arreu sense sort de cap demencial hostilisme.

Ara bé: quan sense remei s,ha fet el delicte desastrós i ha ocorregut el desgavell, no errarem i encertarem al despersonalitzar en natura prement de la següent manera

“LA VÍCTIMA FOU UN CARGOL PASSEJANT A LA SOLADA A DESTEMPS”

Tots els fets lamentables i greus es curen amb l,argumentari temporal, tipo

Fulanito de tal em va clavar una bofetada

Ergo

ALGO DEURIES FER TU PERQUÈ FULANITO DE TAL, &c.

L,argument psíquic combat els ambients extrems, i el material resol la convivència davant llur inèrcia ressacosa:

El conflicte afgà es causa pel preu del raïm.

En l,argument del TOTACASA accedim directament als beneficis del qui té identitat:

si no hagués signat AB-ORIGINE  i honestament el meu compte del Fèisbuc amb els meus autèntics llinatges dominant (potser eihera un marge de detall diferencial o ni aixòs:) des de l,any 2.008 no hauria pogut recollir el trofeu virtual d,una empresa que em va ajudar una mica fa vint anys.

 

Compartir fotos? Aquí està la gran diatriba.

Bloquejar números de telèfon? Una altra.

Creure en Déu i el Papa? OBLIGAT! Qualsevol excusa dels nostres administradors ens pot a tots arruïnar la vida, unperun, dins un joc que era abans llot professional als Instituts i Facultats, secundària, i tals.

Què n,hauria estat de la meva vida si hagués estimat les relacions fresques, pacífiques i ingènues?

 

NO HAURIA vist la Palomera, ni hauria après el llenguatge del BILLAR ni el pòquer ni el BINGO

 

Diu, l,americà afincat

 

NO PARO DE FIXAR-me EN LA CRUELDAT D,AQUESTA TERRA.

 

Què hi he de fer jo? Fàcil:

 

CONTINUAR DONANT MOTIUS AL MEU ESPECTADOR, PER

 tal de no perdre,l de vista, ell i els seus gadgets.

De primer, cal mirar la mort i la lesió mb una aproximació exacta, científica i quasi amistosa, cloure-la com a regina de les ganes de fer coses, i perdonar-la si no arriba a punt amb el sopar.

Sempre que he compartit gràfics inclús exclusivament literaris que podien (Buenafuente, 1.999dC.:) LEVANTAR LAS POLLAS

Agafo un recer meditabund i observo el carrer tranquil.lament, ordenant pensaments del dia.

Fèisbuc és un Lleó per torejar, i cal prendre-se,l així, i recordem: pel Lleó Cecil i el seu trucidaire qual encengué les xarxes jo vaig apostar, seguint el lema dels jidicis de Nuremberg 1.946

DEATH, BY HANDING!

I ràpides es ferem a Estats Units composicions d,autoedició gegantesca i projeccions als gratacels, jo desseguida mirava que no prengués mal el caçador escratxat.

Cal notar bé en aquest punt, que és important per a la paraula que jutge, sia representada com una lletania i feta de paraula preexistent (i documentada:) perquè indiques clarament que no s,ho posi ferro, a poder ser, com el poeta reblava les seves TRISTES ELEGIES amb cesures i dièresis bucòliques a tortidret, un argument que indicava

“NO T,HI FOTOS, NO EM VULGUES AJUDAR QUE ESTIC BÉ!!”

En aquest punt si el jueu ens veta comunicar un temps, i la situació és de perill extrem, fes un cartellet manuscrit o amb word i l,enganxes amb arteria a la zona del perfil.

Nascentia fraga = maduixes, i xampinyons segons el xistu de fa quatanta anys.

I la corrua de jutges impiadosos en cadena com a mem.

Això evoluciona, i cal i cap que sia aital.

Aviso que un desil.lusionat es pot autolesionar per la desil.lusió, la directora contraria al referendum no era de C’s, i en quaranta minuts circula la seva figura acomoanyant Rivera i Arrimadas en un coam popular i pancartes.

La màquina et farà, cada cop que posis variacions en els teus gustos, i límits de l,habitual, un sotmetiment a tercer grau que anirà desfent-se de l,automàtic, si realment estàs dissolent la teva existència.

El Web Estas Muerto orienta encara les criatures de l,ESO EN ASTROLOGIA i ja fa trenta anys que existeix, posant a badar les guàrdies professionals a les qui tant se,n fum del que miren la quitxalla mentre no facin volar taules i cadires (> principi de NEOCRÀCIA.)

En virtual, el bé i el mal, com a la gnosi confucionista, no se saben mai, mentre el caure preveure tornar-se alçar amb ajut o sense és lo que fem i farem sempre.

En la navegació virtual has de tenir un límit claríssim: no saps el veïnatge del teu predicar i el seu replicar. De manera que quan poses una exigència de necessitat d,ajuda ràpida (sovint jo no faig altra cosa, en situacions extremes, que optar per una forma incomprensiblement, incomprensiblement, també per mi, AGRESSIVA

**És hora de fer una altra cosa per a mi o sigui que per tu pes la mateixa cosa amb un altre o pes una nova cosa

Derives agressives de la comunicació en xarxa

A la primaria ens embustàvem els unsialtres sense pietat (Escola Catalunya de Mira-Sol:)

KRAMER CONTRA KRAMER és un film que va sobre dos races d,homes amb poders extraterrestres.

O bé:

EL CD SONA IGUAL SI EL TRENQUES, per això és el format definitiu.

L,espantall de les tomaqueres al nostre hort de Valldoreix va provocar una edició de la Lloll Beltran d,un serial semihumorístic

—els toros pateixen? Oi! També punxem les olives!

Demencial i pànic per a la il.lustre politòloga Pilar Rahola, amb un gest de protegir-se els penetralls va passar els pitjors quinze minuts a sa vida.

.,.i, sobre la identitat autèntica dels catalans, provenia del tomàquet.

La pel.lícula dramàtica de Dustin Hofmann (amb fotografia de NÉSTORALMENDROS catalaníssima, no va trigar dos vespres a aparèixer a La2.

Valldoreix era terradepau. Ara nosé.

En resumen: els nostres nens de catorze a divuit anys d,edat han passat els darrers trenta comprant putes a tot Catalunya sense passar ni un trist informe a JEFATURA D,ESTUDIS. MASSA enfeinats diria jo, tots plegats, en disquisicions patriòtiques.

Emperò totes les celèbritis ens fotografiem cada dia quatre cops l,apparatus sense problema, dret hi tenim ara que la fotònica ens resulta definitiva.








Comentaris

Entrades populars